Sylver Cheetah 53 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Domnule Tavi, mai este cu plata forumul dv.? Link to comment
Tavi Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 nu este cu plata , este liber pentru oricine , dar accesul este doar pentru abonatii la revista Service Tv sau la DVD-urile cu manuale service Link to comment
Guest Nicu Renciu Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 nu stiu care este explicatia atunci , ultimele doua sunt puse pe servere total diferite, unul pe xp altul pe linux, in locatii diferitela mine se deschid imediat toatesa spuna si altii cum se deschid Link to comment
Guest ghiland Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 buna ziua am si eu nevoie urgent de shema unei surse SUNPower FDSP-40A (13.2V/3.2A) care s-a ars si trebuie reparata Va multumesc anticipat! Link to comment
leoncris Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 "nu este cu plata , este liber pentru oricine , dar accesul este doar pentru abonatii la revista Service Tv sau la DVD-urile cu manuale service " - nu este cu plata , este liber pentru oricine ... plateste Link to comment
morocanosul Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 As fi vrut sa cer ajutor pt o schema de Samsung LED UH 4000 AW,problemele cu luminozitatea s-au rezolvat(inlocuit baretele cu LED-uri....INTEGRAL !(toate 3..!) Iesire pe difuzor exterior ...trebuie sa am boxe (cu amplif. incorporat,reglaj sunet din boxe ??) Am de gand sa izolez(fizic) iesirea audio,sa pastrez mufele iesire,cred ca RJ45,si un comutator 2x2 pozitii,e drept ca va fi actionat manual, adica,difuri interne si daca vreau muzica ''mai tare...'',comutatorul il schimb pe ..exterior! Adica, volumul va fi controlat prin telecomanda,dar audio pot schimba difurile tv-ului/boxe...! Deocamdata,asta e situatia mea...! Din telec.NU pot controla volumul ..decat daca aplic varianta de mai sus...! Se specifica ,ca volumul in cazul ca folosesti difuri exterioare se regleaza din...boxe!?? Asta(TV-ul,3 ani vreau sa-l....''reciclez'', (adica..aruncat la GUNOI) desi stau intrun oras(destul de mare...) nimeni nu se ocupa cu..reciclarea ! Mai pe scurt,NU va apucati sa duceti de ex.o masina de spalat(wow..!),frigidere etc..! Link to comment
Guest Traian Canura Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 (edited) Aş dori vă rog o schema de montare a scalei la radio auto Predeal 2 Edited May 11, 2018 by Traian Canura Link to comment
Tavi Posted June 14, 2019 Author Share Posted June 14, 2019 (edited) La 17.02.2018 la 5:19, leoncris a spus: "nu este cu plata , este liber pentru oricine , dar accesul este doar pentru abonatii la revista Service Tv sau la DVD-urile cu manuale service " - nu este cu plata , este liber pentru oricine ... plateste acum am vazut ca s-a suparat pisica pe mine a fost cu plata pe vremuri cand ofeream acces contra unor produse cumparate ( gen dvd scheme , etc ) de ani buni nu mai e cu plata , este doar ptr abonatii la revista Service TV ( nu mai exista abonament la dvd-uri ) , facut si platit anual de mine ptr acestia inchis , fara reclame , spatiu nelimitat , etc sper ca am dreptul sa fac ceva ptr cineva , nu ? miau Edited June 14, 2019 by Tavi Link to comment
validae Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Şi tocmai acum aţi văzut chestia asta.....din Februarie.Se răcise de tot... Link to comment
Sylver Cheetah 53 Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Aş fi interesat, dacă ar deveni free. Link to comment
Tavi Posted June 14, 2019 Author Share Posted June 14, 2019 da , acum am vazut , am si alte treburi , nu pot citi tot ce se posteaza , cum faci unii Sylver , daca devine free , te anunt Link to comment
Tavi Posted November 26, 2024 Author Share Posted November 26, 2024 S-a inchis complet forumul , am uitat sa platesc domeniul si hostingul Link to comment
Stefan Posted November 26, 2024 Share Posted November 26, 2024 Trist! A fost o perioadă când am frecventat pe acolo deși o făceam mai mult din plăcere. Nu de puține ori am vrut să arunc DVD-urile dar încă nu m-am îndurat. Link to comment
Tavi Posted December 28, 2024 Author Share Posted December 28, 2024 (edited) Era gluma , am renuntat eu intentionat , forumul ala era depasit , limitat , neupgradabil , plin de virusi Am facut forum nou , modern , spatiu si trafic nelimitat , dar nu e vizibil continutul important fara acces https://www.softuritv.ro/ Nu mai tin nimic pe suport DVD - totul pe SSD-uri externe cu backup pe hdd-uri externe Edited December 28, 2024 by Tavi Link to comment
Recommended Posts