Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

forum exclusiv pentru depanatori

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 2 months later...
Guest Nicu Renciu

nu stiu care este explicatia atunci , ultimele doua sunt puse pe servere total diferite, unul pe xp altul pe linux, in locatii diferitela mine se deschid imediat toatesa spuna si altii cum se deschid

• 3 months later...
Guest ghiland

buna ziua

am si eu nevoie urgent de shema unei surse SUNPower FDSP-40A (13.2V/3.2A) care s-a ars si trebuie reparata

Va multumesc anticipat!

• 2 years later...

"nu este cu plata , este liber pentru oricine , dar accesul este doar pentru abonatii la revista Service Tv sau la DVD-urile cu manuale service " - nu este cu plata , este liber pentru oricine ... plateste :95

As fi vrut sa cer ajutor pt o schema de Samsung LED UH 4000 AW,problemele cu luminozitatea s-au rezolvat(inlocuit baretele cu LED-uri....INTEGRAL !(toate 3..!) Iesire pe difuzor exterior ...trebuie sa am boxe (cu amplif. incorporat,reglaj sunet din boxe ??) :nas: Am de gand sa izolez(fizic) iesirea audio,sa pastrez mufele iesire,cred ca RJ45,si un comutator 2x2 pozitii,e drept ca va fi actionat manual, adica,difuri interne si daca vreau muzica ''mai tare...'',comutatorul il schimb pe ..exterior! Adica, volumul va fi controlat prin telecomanda,dar audio pot schimba difurile tv-ului/boxe...! Deocamdata,asta e situatia mea...! :26 Din telec.NU pot controla volumul ..decat daca aplic varianta de mai sus...! Se specifica ,ca volumul in cazul ca folosesti difuri exterioare se regleaza din...boxe!?? Asta(TV-ul,3 ani vreau sa-l....''reciclez'', (adica..aruncat la GUNOI) desi stau intrun oras(destul de mare...) nimeni nu se ocupa cu..reciclarea ! Mai pe scurt,NU va apucati sa duceti de ex.o masina de spalat(wow..!),frigidere etc..! :sst

• 2 months later...
Guest Traian Canura

Aş dori vă rog o schema de montare a scalei la radio auto Predeal 2

Edited by Traian Canura
  • 1 year later...
La 17.02.2018 la 5:19, leoncris a spus:

"nu este cu plata , este liber pentru oricine , dar accesul este doar pentru abonatii la revista Service Tv sau la DVD-urile cu manuale service " - nu este cu plata , este liber pentru oricine ... plateste :95

acum am vazut ca s-a suparat pisica pe mine

a fost cu plata pe vremuri cand ofeream acces contra unor produse cumparate ( gen dvd scheme , etc )

de ani buni nu mai e cu plata , este doar ptr abonatii la revista Service TV ( nu mai exista abonament la dvd-uri ) , facut si platit anual de mine ptr acestia

inchis , fara reclame , spatiu nelimitat , etc

sper ca am dreptul sa fac ceva ptr cineva , nu ?

miau

Edited by Tavi

da , acum am vazut , am si alte treburi , nu pot citi tot ce se posteaza , cum faci unii

Sylver , daca devine free , te anunt

• 5 years later...

Trist! A fost o perioadă când am frecventat pe acolo deși o făceam mai mult din plăcere. Nu de puține ori am vrut să arunc DVD-urile dar încă nu m-am îndurat.

IMG20241126205030.jpg

• 1 month later...

Era gluma , am renuntat eu intentionat , forumul ala era depasit , limitat , neupgradabil , plin de virusi

Am facut forum nou , modern , spatiu si trafic nelimitat , dar nu e vizibil continutul important fara acces

https://www.softuritv.ro/

Nu mai tin nimic pe suport DVD - totul pe SSD-uri externe cu backup pe hdd-uri externe

Edited by Tavi