Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Titanium 21tit-txt

diabolic53

Recommended Posts

La ast tv nu se mai poate regla U g2 decit 90-140V.Verificat circuitul-nimic in scurt.Posibil bleeder defect,voi verifica luni,dar daca nu-i bleederul defect,de unde iau un HR8039 sau PET19-21,ca Tzx nu mai are si nici nu are de unde sa mai aduca pt. ca nu se mai fabrica.Are cineva vreo idee?Thank's.

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• diabolic53

7

• Sorin Schiriac

2

• Tavi

1

• JAD

1

Asa mi-am zis si eu Tavi,si i-am pus un bleeder nou izolat frumos.Dar n-a mers cu toate ca tubul se aprinde ,inalta este,(nu stiu cit e).Am inceput sa caut in catalogul HR ceva pe aproape.Si-am gasit.Simplu ,ieftin,cu modificari minime.Se intrerupe doar circuitul ce duce in pinul 2 si se duce in 3.In rest HR 8039=HR7503 pin la pin,cel putin in cazul lui Titanium si Indiana.Oricum multumesc pt.sfat.

posibil sa ai surpriza sa nu ai ug2 nici cu traf nou;vezi schimba soclul de pe tub,de pe final video [carbonizari la eclator].

posibil sa ai surpriza sa nu ai ug2 nici cu traf nou;vezi schimba soclul de pe tub,de pe final video [carbonizari la eclator].

sorine toate tesiunile sunt corecte televizorul merge perfect.... dak te uiti in schema lui indiana ai sa vezi ca legaturile sunt aceleasi k si la titanium( la traf)

nu am vrut sa-ti reprosez nimic dar cind ai spus ca nu merge cu blender m-am gindit la o chestie ce am patit-o si eu. oricum felicitari.

Nu Sorine,nu m-am gindit nici o clipa ca ai vrea sa-mi reprosezi ceva, am dat lamurirea suplimentara,ca alti depanatori,ce vor avea aceeasi problema,sa se foloseasca de mica mea "descoperire".O modificare simpla usor de facut chiar si de un incepator,si care asigura aceiasi parametri tv-ului.Si eu ma bucur cind unii forumisti mai experimentati ma ajuta.Apropos,ti-am scris pe pm rugindu-te sa-mi dai si mie solutia de regenerare,a tubului Thomson de la Hiunday-ul fratelui meu pe care nu l-am facut inca.Pleassssee!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dupa ultimul post,am mai descoperit inca 3 nume de tv cu acelasi sasiu (TV 2K ),Ivory,Tauras,si un Domotec,dar probabil ca sunt mai multe.Telecomanda,e 1611.

Dupa ultimul post,am mai descoperit inca 3 nume de tv cu acelasi sasiu (TV 2K ),Ivory,Tauras,si un Domotec,dar probabil ca sunt mai multe.Telecomanda,e 1611.

Ai probat cu P1611 si merg toate functiile? Ca daca e asa e buna ca "solutie de avarie". Telecomanda tipica de TV2K e cea din dreapta din poza urmatoare cunoscuta ca "Ivory TXT". Cea din stanga este echivalenta cu ea. Numele pozei arata televizorul de la care provine.