nicuschiopu Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Sasiu Vestel 17MB35-4 am inlocuit placa mainboard pot intra in meniu dau cautare si imaginea este cu purici pe tot ecranul daca ma puteti ajuta cu ceva solutii . Link to comment
nicuschiopu Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 Nu ma poate ajuta nimeni cu o solutie pentru acest LCD WATSON? Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 nu este mainbordul care trebuie,este pentru alt panel,trebuie sa faci modificari de cablare dupa mainbordul vechi pe langa mufa lvds undeva pe etichetele de hartie de pe main scrie pentru ce panel se foloseste acesta Link to comment
nicuschiopu Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 Da domnu SORIN Schiriac mainbrdul original este -10073434-20521346 367 37" si cel care l-am schimbat este :10069657-20527342-620 ...32"daca ma puteti ajuta si cu modificarile care trebuiesc facute ca este prima data cand am defectul de tipul asta nu stiu ce sa modific sa-l imperechez .Va multumesc pentru intelegere si astept ceva solutii daca se poate. Link to comment
dan cod Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Eu cred ca modulul este pentru alt tip de ecran.Unele se rezolva soft ,unele hard,unele nicicum. Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 intra in service si modifica la LVDS frecventa. daca nu are asa ceva in service se fac modificari hard pe langa placa lvds Link to comment
nicuschiopu Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 Ce fel de modificari HARD pe langa placa LVDS dati-mi o solutie cum trebuie sa fac aceea modificare ca nu am facut asa ceva pana acum. Va multumesc pentru intelegere. Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 schimbi rezistente si condensator chiar si tranzistori de pe o placa pe alta, langa mufa lvds, pamblica care merge la ecran. a doua varianta intrii in service si modifici la lvds din 32 in 16 depinde cum este scris acolo. Link to comment
ANDRASONI LUCIAN Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 schimbi rezistente si condensator chiar si tranzistori de pe o placa pe alta, langa mufa lvds, pamblica care merge la ecran. a doua varianta intrii in service si modifici la lvds din 32 in 16 depinde cum este scris acolo. ...Da..., si ultima data schimbati mainboard-ul cu ce trebuie... Link to comment
orgasmo Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Incercati sa mutati U132 si U103 de pe placa veche pe cea functionala sau doar sa rescrieti softul cu un programator. Link to comment
Recommended Posts