Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schemă bec fază scurtă .


Guest Rappa

Recommended Posts

Guest Rappa

Salut . Am și eu nevoie de o schemă pentru un circuit nou ( simplu ) pentru faza scurtă . Nu-mi mai funcționează și cred că am firul împușcat . Știu că am nevoie de un releu și o siguranță . La releu nu prea știu exact cum vin legate . ( este un anumit tip de releu ? ) 

Merci frumos . PS : Pentru o dacie 1310 . 

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Ma indoiesc sa fie impuscat firul.Verifica blocul de sigurante,si blocul de lumini,acolo erau belele din cauza consumului becurilor.Din bord iti pleaca separat stanga de dreapta,deci ar trebui sa ai intrerupte 2 sarme,daca nu ai faza scurta deloc.Asa cum erau daciile,instalatia electrica nu lua foc decat daca se bagau cizmari la treaba,altfel,era dimensionata mai bine decat la multe masini straine din ziua de azi...si la sectiune conductor si la grosime izolatie.Daca nu stii sa legi un releu auto sau sa identifici contactele,cat e ea de dacie, acorda-i privilegiul si baga un electrician priceput la treaba,pt ca merita,daca ne gandim la urmarile unor improvizatii la astfel de instalatie...iti ia foc langa un "jaf" de 30k euroi si esti bun de plata.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines