Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Konica-Minolta Dynax 5D - DSLR

Tavi

Recommended Posts

DSLR 6.1Mp , Anti-Shake ( foarte eficient la zoom mare )obiectiv : Konica-Minolta AF DT 18-70 macro 0.38mteleobiectiv : Minolta AF 75-300 1:4,5 - 5,6 macro 1.5m ( zoom echivalent x12 )ISO maxim 32003fps - maxim 5 raw , nelimitat jpegacumulator NP-400 Lithium-Ion - tine 1000 de poze fara blitgreutate , aprox 1Kg cu tot cu obiectiv , daca nu mai multdestul de ergonomica , se manevreaza usorafisajul se roteste odata cu schimbarea pozitiei camerei pe verticala si se stinge cand se apropie ochiul de vizorafisaj lcd urias 2.5"per total o camera faina de totmaine ma duc la sala sa fac poze la meciuri sa vedem ce stie teleobiectivuldeocamdata cateva poze facute acum prin casa ca afara toarna cu galeata

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

37

• nicul

1

• vsurducan

1

• ghimpe--

1

deocamdata cateva poze facute acum prin casa ca afara toarna cu galeata

Vezi daca nu ai NIKON, alea erau water sealed. :weedman: Oare ajung si eu vreodata sa am asa ordine prin casa? ... :smt009

nu , nu, inca pastrez fuji , trebuie sa invat intai sa fac fotografii , dar apoi o vand sa imi scot banii :)am pastrat eu si sapuniera de A530 :)

am iesit cu camera afara , pe lumina, in spatele firmei , sa fac niste poze de testce sa mai, este exceptionalaeu care nu ma pricep sa fac poze , uite ce am reusit sa fac , la zoom maxim de x12

Vad ca sunteti foarte incantat de camera de tot pozati tot ce zboara :smt003 M-am uitat putin pe net peste specificatiile camerei si trebuie sa recunosc ca am salivat putin :tonqe: :evil3: Sa o stapaniti sanatos! Si asteptam si noi poze cu montaje electronice :smt003

multumescpai de aseara o am si doar zburatoarele astea le-am gasit in spatele firmei acum pe ziuadar nu cred ca o sa fac poze la montaje cu ea , pentru ele am o sapuniera A530 si body si obiectivele le-am luat second , fiecare din alta parte, de pe net , foarte ieftin , dar totul e ok

poza 1 - luna - crop - prelucrata cu sharpness la maxim - se vad doua puncte pe luna ( probabil cratere ) de unde pleaca anumite raze ( linii ) pe suprafata ei - unul este in partea de jos , al doilea este mult mai putin vizibil , in centru stanga , pe fond inchispoza 2 - alta ora , mai devreme - alta pozitie , tot crop , corectat sharpness foarte putin - punctul luminos pozitionat acum mai in dreaptapoza 3 - luna cu cateva zile in urma - seara pe la ora 19

crop - cabana si releul de pe cozia de le fereastra bucatariei mele - distanta 23 km , din pacate zi cu nori - atmosfera tulbure chiar daca pe varf parea sa fie soaream pus si varianta prelucrata