Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Tita

Probleme detector metale surf pi!

Recommended Posts

Buna!

Am incercat si eu sa construiesc surf pi-ul dupa cablajul de mai jos!

http://postimg.org/image/phfmtmlhx/

http://postimg.org/image/hhq57h93z/

http://postimg.org/image/xk2ih39yp/

http://postimg.org/image/x7w29mjit/

Dupa finalizare am avut surpriza deja bine stiuta ca nu functioneaza:(se aude bazaitul in continuu);

Am luat la testat cablajul dupa eventualul scurt....nimic!

Am verificat daca piesele sunt unde trebuie...nimic.

Verificat daca la pin 3 (NE555) am un semnal(cu ajutorul unei casti cu un condensator in serie)...si aude un bazait"

Verificat mosfet-ul si parea in regula.

Masurat tensiunile de alimentare ale CI...totul in regula.

Icl-ul imi scoate +5V si -4,78V;

Threshold parca" functioneaza ...scade din intensitatea sonora cand ajustez.

Cand ajustez din delay nu prea obs nimic schimbat.

Cu/fara bobina aceeasi branza:(

De unde ar putea sa apara problema asta?

Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines