Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator EL34


Postări Recomandate

Ma gandesc de ceva vreme sa realizez un amplificator cu EL34 ....next level pentru mine.

 

M-am orientat la schema push-pull de la Mullard (EF86+ECC83 defazor) pentru ca deja am testat topologia cu EL84/86 iar cu EL34 am inteles ca a dat rezultate foarte bune si altora. Daca aveti alte recomandari de schema testata cu rezultate bune, as aprecia propunerile. 

 

Nu tin neaparat la PP daca in SE pot obtine rezultate mai bune. Aici as avea nevoie de un input de la cineva care a testat ambele cofiguratii. 

 

Am cateva intrebari/dileme la care poate ma ajutati cu un sfat:

 - caut sa cumpar 4 lampi EL34 si am vazut ca se gasesc Electro-Harmonix (cele inscriptionate cu verde) la aprox 65 euro setul. Sunt ok EH vs. RFT si altele SH? Ce imi recomandati din experienta?

 - trafurile de iesire ce sectiune minima trebuie sa aiba ca sa am un raspuns in frecventa bun?

 

Multumesc.

Editat de vlad1980
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

Ma gandesc de ceva vreme sa realizez un amplificator cu EL34 ....next level pentru mine. M-am orientat la schema push-pull de la Mullard (EF86+ECC83 defazor) pentru ca deja am testat topologia cu EL84/86 iar cu EL34 am inteles ca a dat rezultate foarte bune si altora. Daca aveti alte recomandari de schema testata cu rezultate bune, as aprecia propunerile. Nu tin neaparat la PP daca in SE pot obtine rezultate mai bune. Aici as avea nevoie de un input de la cineva care a testat ambele cofiguratii. Am cateva intrebari/dileme la care poate ma ajutati cu un sfat: - caut sa cumpar 4 lampi EL34 si am vazut ca se gasesc Electro-Harmonix (cele inscriptionate cu verde) la aprox 65 euro setul. Sunt ok EH vs. RFT si altele SH? Ce imi recomandati din experienta? - trafurile de iesire ce sectiune minima trebuie sa aiba ca sa am un raspuns in frecventa bun? DuMultumesc.

Duminica viitoare, pe 27.03 fac o audiție, inclusiv cu un amp care are ca baza schema de la Mullard, asa îți poți face o idee de sound, este posibil ca Duminica sa vand ampul,ai mai putea sa asculți alt PP cu EL 34 prin Aprilie.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări