Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Micsorare poze


cipri_mury

Postări Recomandate

De fiecare data cand fac o poza cu camera foto sau cu telefonul mobil si vreau sa o postez aici sunt informat ca poza este prea mare(peste 500 kb) motiv din care nu imi reuseste acest lucru.Cum pot sa rezolv aceasta problema?Stiu ca exista programe cu ajutorul carora se pot redimensiona pozele.Imi poate recomanda cineva ceva?

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Deschide poza în Paint și salveaz-o într-un format redus ca rezoluție (Gif de exemplu) sau mai bine încarc-o pe site-ul Imgur gif  apoi copiază adresa BB Code (Forums) aici.Nu e nevoie de cont acolo, pur și simplu dai Upload la imaginea de pe PC-ul tău și copiezi adresa generată de acolo pe forum....Posted Image

Link spre comentariu

De ce nu încerci varianta cu postarea pe Imgur ?  Nu e cu nimic mai complicată și nu îți comsumă cota de upload pe forum. E posibil să ai prea multe fișiere (atașamente) încărcate pe forum de-a lungul timpului și de aceea trebuie să ștergi din atașamentele mai vechi.Dacă postezi pe Imgur sau alte site-uri de profil, nu te vei mai lovi de limitarea cantității de date din atașamente.....dar cred că scriu pentru mine, că nu citește nimeni.

Link spre comentariu

Ai încercat până la urmă ceva ? Că o să ajungă și topicul la dimensiuni epice, pe măsură ce vine fiecare cu alte idei ... probabil ai setat camera la rezoluția maximă, unele camere au și rezoluție VGA.... deci schimbă setările camerie la rezoluție minimă.

Link spre comentariu

S-a rezolvat caci pozele se pot redimensiona din meniul camerei in felul urmator:M2(1600x1200) ; S(640x480) ; XS(320x240)

Era setata camera pe prima varianta  :41  si atunci se intelege de ce nu a functionat incarcarea fisierelor aici.Oricum va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.Toate cele bune!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări