Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dispozitiv minune de economisire energie electrica - adevar sau ESCROCHERIE?


Recommended Posts

Va salut,

 

Azi am dat intamplator peste un blog unde un "electrician" lauda nevoie mare un dispozitiv misterios care zice ca face economice de 50% la consumul electric facand reclama si indemnand cetatenii la un site de unde sa cumperi.

Sa fie adevarat? Sau escrocherie?

As fi interesat de raspunsurile celor care se pricep.

 

http://a-bloggers.com/es/ro/electrician_blog/?utm_source=leadbit&utm_medium=cpa&utm_campaign=227&TID=56E030B9005B7A140C0C9570

si situl cu dispozitivul minune:

http://ro.energysaver-box.com/?c=ro

Link to comment
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Este vechi, dar și foarte actual, fiindcă nici nu aveți idee câți oameni iau încă țeapă cu astfel de prostii.....se vând ca pâinea caldă la pensionari și oameni amărâți sau fără multă carte, care speră să economisească ceva bănuți...există chiar și varianta auto, la 12V și alimentare la bricheta mașinii, conține un condensator de 1000-2200uF/16V și un led cu rezistență de limitare. 

Link to comment

..................se vând ca pâinea caldă la pensionari și oameni amărâți și fără multă carte, care speră să economisească ceva bănuți...există chiar și varianta auto, la 12V și alimentare la bricheta mașinii, conține un condensator de 1000-2200uF/16V zistență de limitare.

 

Sigur ati auzit vorba; ''nu-i prost cine ia, ci cel care da''. Intotdeauna o sa fie smecheri si prostalai.

Edited by GEO 53 BN
Link to comment

Sigur ati auzit vorba; ''nu-i prost cine ia, ci cel care da''. Intotdeauna o sa fie smecheri si prostalai.

 

Cred ca ai vrut sa zici invers, adica "nu-i prost cine da, ci cel care ia".  :rade:

 

Iar legat de "oamenii amarati fara multa carte", m-am lovit si eu de problema ca degeaba incercam sa explic unora ca acest aparat minune este o prostie ce nu are cum sa ajute la economisire, cei carora incercam sa dau explicatii nici cum nu au vrut sa ma asculte. Ba chiar au venit cu factura sa imi dovedeasca economia facuta. Dar nu s-au gandit ca factura mai mica se poate datora si faptului ca temperaturile exterioare au mai crescut si s-a folosit mai putin caloriferul electric...

 

Mai erau si acele economizoare de combustibil pentru masini, ce se introduce in loc la bricheta. Un coleg de forum a zis o replica buna, conectezi mai multe dispozitive de acest fel la bricheta si te trezesti ca incepe sa-ti curga combustibilul din rezervor ca devine prea plin.  :ras:

Link to comment

Probabil ca e mare gradina Domnului,am vazut asemenea dispozitiv minune la cineva...cu studii superioare.Si culmea oricat am incercat sa-l lamuresc ca a luat o plasa mare cat el,o tinea mortis ca se simte la factura de cand la cumparat.Am vrut sa-i arat ce contine acel dispozitiv,nici gand sa ma lase sa-i fac o autopsie locala.

Link to comment

Cred ca ai vrut sa zici invers, adica "nu-i prost cine da, ci cel care ia".  :rade:

.......................................................................................

 

Aici faceam referire la cei care vind ''economizorul minune'' si la cei care cumpara ''scula''.Cel care vinde ,da iar cel care cumpara ,ia.

Edited by GEO 53 BN
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines