Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
geopop

lcd finlux -imagine negatva

Recommended Posts

va salut! lcd finlux 42F900 FHD ,i-am reparat alim de 12v si 24v.a pornit ,dar pe contur imagine apare culoarea verde si rosu,ca un fel de negativ.MB 17mb65-1 v.2 , t-con LC42wun-sca1  are pe el ci TL116 ,TI 14w ,TR 114,are tens bune pe t-con. va rog  ,o idee ,ce ar putea fi defect ? mersi anticipat!

Link to post
Share on other sites

Când am început eu meseria de depanator nimeni nu mi-a spus nimic-mă refer la specialiștii depanatori!Nici Forumuri nu erau;existau doar cărți pe care le-am citit!Așa procedez și eu acum,și așa trebuie procedat.Fermoar :rade:Numai că fermoarul meu nu se închide prea bine,și mai dau și informații,am un strop de umanitate :rade:

Edited by Andrei Tabacaru
Link to post
Share on other sites
Guest cata82

Colegu' Andrei, vad ca esti incapatanat ca un catar, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste spusele tale de mai sus dar doar daca era o singura postare (doar si-a facut cont si nu are nicio treaba cu depanarea sau era unu' gen bubusmecheru' la care tot ii explici dar nu baga la cap) a colegului geopop in schimb nu pot fi de acord cu tine in ceea ce priveste sfaturile/ideile pe care le dai colegilor care sunt deja in bransa de ani de zile, vad ca prea ii iei peste picior si nu te poti abtine de la mistouri!! Poate unii au avut numai crt-uri la depanat si abia acum au inceput reprofilarea pe lcd-uri/led-uri, poate au fost axati pe decodari/depanari cd-playere! Tu te-ai nascut atotstiutor, chiar le stii pe toate?!?!Daca moderatorul acestei sectiuni sau zvasile nu poate sa-ti zica/faca nimic sau nu au timp iti spun eu ca incalci REGULAMENTUL FORUMULUI conform alineatelor 1.2 si 3.14!!!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines