Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv ELITE model:14ES41


Postări Recomandate

Va salut stimati colegi,am si eu nevoie sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui tv pentru a ma ajuta la depanarea acestuia,caracteristicile cunt urma toarele:sursa tranzistorizata,procesor:LC863532c(55K9 5SRAA)memorie:24C08A,jungla:LA76810A,(H  5EFRQ)cadre:D78040,sunet:LT5265.sasiu:JS2004-A01 sau JD-B1(94v-O,mentionez ca la seria sasiului nu sunt sigur,va multumesc anticipat stimati colegi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

diferentele intre scheme sunt urmatoarele:1-la mine pe sasiu nu se obtine tensiunea video din sursa.2-nu este cu doi finali audio.(stereo)3-nu am memoria 24c04 ci 24c08.cam atat in rest cam toate identice.

ciudat mi sa parut faptul ca a venit la mine la reparat fara final sursa si am fost sceptic cand am vazut ca in acel loc putea fii si un integrat de putere pe sursa,avand gauri in sasiu si pentru asa ceva.

Link spre comentariu

Va salut colegi,revin cu o problema la acest sasiu,finalul sursa pe care l-am montat este un BU2508,problema este ca se cam inginge(tv-ul functioneaza corect)pentru cei ce a mai lucrat la acest tip de sasiu ce credeti ca este tranzistorul stift sau consum matit?mentionez ca lucrez cu acest tranzistor de cativa ani si nu am avut probleme niciodata.va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări