Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Traseu intrerupt banda tastatura


Recommended Posts

Salutare !

De cateva zile imi face figuri tastatura de la laptop. Banda tastaturii are un traseu intrerupt, iar tastele 1,q,a,tab,shift nu merg tot timpul.

Stiti vreo solutie ? Fir lipit din tastatura pe placa de baza nu se poate, pentru ca banda vine direct din tastatura si nu se poate desface.

 

Multumesc !

post-241311-0-63507100-1456931730_thumb.jpg

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Trebuie să existe un mod de a accesa traseele de cablaj pe undeva. Șuntează traseul întrerupt cu un fir subțire de cupru de la mufă până la o porțiune a tastaturii unde se poate face un contact ferm.Contactul îl realizezi prin suprapunere directă a firulu pe traseu, eventual pui și o picătură de adeziv conductor, se găsește destul de ieftin la Bazar...

Link to comment

nu prea se pot repara,am incercat la diverse modele.este chin mare.traseele sunt din carbon.la o tastatura de desk.am reparat un traseu cu ...un creion.da,am "mazgalit" traseul intrerupt si merge si dupa vreo 2 ani de atunci,este personala.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines