Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
iuliantv

sharp lc22 sursa externa UADP-0241CEPZ schematic

Recommended Posts

salutare am un tv lcd sharp lc22sv2e a carui alimentator separat nu a mai ajuns,foloseste o tensiune 13v 4-5 amperi,dar a carui conetor are 10 pini,dintre care majoritatea sant masa si 13v dar mai are vre-o 4 pini neidentificati,ce nu stiu exact ce fac ceva tensiune de stby sau cine stie,am alimentat separat cu 13v si 6a sa aprins ledul de stby ,am dat comanda de pornire ledul sa stins si in cca 5 secunde a inceput sa palpaie ledul verde si doar atat nici urma de imagine sau baklight sau sunet,ori am ceva busit pe el ori sursa originala face mai mult de doar 13v,a facut cineva adaptare acestor tipuri de tv ,are cineva schema acestei surse,UADP-0241CEPZ ,va multumesc

Link to post
Share on other sites

Nu este exclus ca lampile sa fie vinovate.....!! Si eu am unul asemanator care are aceeasi mufa de alimentare si nu pleaca din st-by....!! L-am alimentat intern ,direct pe sigurante cu 13v....deoarece NU am alimentatorul extern.....O sa incerc sa -l pornesc fortat  in service mode sa vad asa vrea!!??

Link to post
Share on other sites

ok ms de raspuns,o singura data am pornit un sharp fortat, si dupa pornire am constatat ca displayul era crapat,stiu ca trebuiau apasate 2 taste in acelasi timp,dar nu mai stiu care,aveti idee care la acest model,? nu tin minte sa fi vazut in manualul service,va multumesc

 

http://www.riddledtv.com/forums/sharp-tv-service-menu-codes-t293.html

 

v- ch+ ?

si trecusem si prin aceste poze dar nu am facut un zoom pe imagine sa vad si descrierea cuplei,maine sau luni am sa vad daca e doar vorba de legarea pinilor,sau o fi si alta buba,

va multumesc

Edited by iuliantv
Link to post
Share on other sites

l-am chinuit luni ,si se pare ca acum nu mai vrea sa iasa din stby,nici in mod fortat nu porneste,doar sta ledul stby rosu aprins si licare la apasare taste telecomanda,am incercat si cu telecomanda sharp originala  si cu cod mfy pentru acest model,si nu iese din stby,3v2 prezent 5v prezent 13v ok,am alimentat conform schemei data la alimentatorul din poza,bine inteles poza este opusa mufei din tv,ca si cum ar fi in oglinda,ultima data cand inca mai dadea semn ledul verde a ramas ,,pornit,, a intervenit ceva urgent ,si la intoarcerea mea dupa cca 30minute statea aprins ledul rosu m-am gandit ca a intrat in stby,azi l-am chinuit iar si nu mai iese din stby si nici ledul verde nu mai licare a eroare,are cineva dumpuri testate pentru acest tv,sharp lc22sv2e   ,tv-ul este la munca si nu prea am timp de teste,pana ajunge sa traga netul i-mi este greu sa descarc ceva binuri de teste sau sa testez pe ghicite,de aceea doresc ceva testat,sa scriu binurile acasa si sa le lipesc pe main ,pe care sa-l duc apoi la servici,va multumesc

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines