Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
vergil

Styk butabil

Recommended Posts

Am incercat a face un styk butabil .

Buteaza de pe el . dar la un moment dat spune ca nu exista imaginea ''SOI''  in fisiere , si se opreste instalarea . Eu am facut o imagine ISO , dar nu inteleg de ce spune de SOI .

E acelasi lucru?

Unde gresesc ?

Folosec rufus , cu setarile care se vad in imaginea alaturata .post-177837-0-59167000-1455691196_thumb.png

Edited by vergil
Link to post
Share on other sites

Incercati alt stick ( mai mare ... ) si alt fisier imagine al sistemului de operare . In aceasta ordine ...

stick mai mare?pai eu de cate ori am facut stick-uri bootabile am folosit de 2gb pentru xp si de 4gb pentru windows7 ce sa mai zic ca am facut si pe card micro sd wind.xp si booteaza la fel de bine ca si un stick.

Link to post
Share on other sites

M - ati citat ,d - le Giorgi tv . Va raspund din politete . Ideea e ca nu eu sant cel ce am cerut ajutor . Personal stiu sa rezolv problema . Nu m - am izbit de ea ... deci nu duc lipsa de solutii . Functionale 100 % . Cred ca este la latitudinea initiatorului topicului ce sugestii sa ia ( sau nu ) in calcul . In fine ... revenind la chestiune . Nu stiu ( personal ) din ce " distributie " doreste userul sa faca stick bootabil . Ma rezum la presupuneri . Unele sant mai mari ca dimensiuni , cuprind toate variantele SO . Pot atinge 6 - 7 giga . Se alege la instalare ce varianta se doreste . Pe stick trebuie sa ramana ceva loc pentru operatii preliminare inceperii instalarii etc . Nu intru in amanunte . Nu e scopul topicului . Ma rog , nu - l percep eu ca atare . De aceea am sugerat un stick mai mare . A doua sugestie a fost facuta in ideea ca fisierul " baza " poate fi corupt . Deci , in viziunea mea , s - ar impune schimbarea . Foarte putin ( deloc ) ma intereseaza modul in care procedati dumneavoastra . Eu am incercat doar sa ajut pe initiator , nu sa cer si sa primesc pareri apropo de solutiile mele ( momentan nu mi se par gresite ) . As fi initiat eu topicul , ceea ce nu se va intampla . De regula nu cer ajutor pe forum . S - a intamplat o singura data ... cu rezultat zero . Cam atat ...

Edited by gauss
Link to post
Share on other sites

vedeti sa nu fie prinsa imaginea in daemon tools,dati eject.spatiu vad ca este <8gb> deci ar trebui sa mearga. la "eticheta noului volum" sterge-ti w7,isi pune automat numele imaginii iso.cand fac un stic bootabil automat fat32 se pune ntfs singur.incercati si manual.daca imaginea iso este cu erori ,nu o sa se faca bootabil in veci.

Link to post
Share on other sites

Imaginea este facuta cu daemon tools .

Nu inteleg cum este prinsa ?

Cui sa dau eject?

Sant lucruri pe care nu le inteleg . Imaginea am facuto dupa ce am copiat in calc discul cu windowsul .Discul nu il mai am . Nu era al meu , si nici copie nu am facut, am copiat ce era pe CD in calc . Cred ca aici e ceva in neregula .

Link to post
Share on other sites

Eu nu am avut probleme niciodata cu bootarea sistemelor de operare de pe stick dar binenteles foloseam stick  de minim 8Gb(oricum sunt foarte ieftine) si le formatam in ntfs pentru ca asa puteam copia fisiere intregi mai mari de 4Gb. Sistemele de operare le iau de pe un torent privat pe care aproape toata lumea il cunoaste(filelist).

Edited by fritz_vali
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines