neluelectron Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Ma intereseaza daca cineva poate sa ma lamureasca in legatura cu placa tv universala de la miv.... cea de 19 21 inchi ,care ar fi ultima diagonala de tub cu care ar functiona [cel mai mare tub cu care ar merge ] Link to comment
adydep Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Orice tub cinescop,cu unghi de deflexie de 90 grade. Link to comment
neluelectron Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 sa inteleg ca nu conteaza diagonala tubului doar sa aiba unghiul de deflexie de 90 grade ,cum imi dau seama care este unghil de deflexie scrie pe eticheta tubului sau sunt tuburile alea curbate ,... Link to comment
adydep Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Unghiul de deflexie este unghiul ce se formeaza intre centrul tunului electronic(sau are varful)si capetele dungii de baleiaj cadre. Link to comment
IONPREDUT Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 din cate stiu eu,acele sasie sunt pentru tv 14-51cm. rectific,14-21 inch(37-51cm). Link to comment
Recommended Posts