Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest Gosav Miserupeanu ExCorporatistu

Problema Samsung T200HD

Recommended Posts

Guest Gosav Miserupeanu ExCorporatistu

Am acest tv si dintr-odata ecranul nu mai este luminos la deschidere si in cateva secunde se intuneca de tot. Am masurat tensiunile de iesire de la sursa si imi ieseau aiurea. Am mai citit pe ici pe colo si peste tot se spunea ca e invertorul de vina. Nefiind un electronist de meserie am cumparat sursa cu totul de pe net. Acelasi rezultat. Ce sfaturi imi puteti da? Mai merge refacut? Sau...

Link to post
Share on other sites

De fapt problema mea este urmatoarea ; am schimbat ccfl dar nu am avut de 21,5 " si am pus de 20" a functionat bine citeva ore dar dupa aceea s-a stins iar acum porneste dar se sting lampile dupa 3 sec. Daca  scot mufa din T-con lampile nu nu se mai sting . Orice sugestie este binevenita ! Multumesc !

Link to post
Share on other sites

De fapt problema mea este urmatoarea ; - Hai să o auzim !!!am schimbat ccfl dar nu am avut de 21,5 " si am pus de 20" - Total de acord cu dvs.a functionat bine citeva ore dar dupa aceea s-a stins - Reparație prost executată:nota"2"iar acum porneste dar se sting lampile dupa 3 sec. - Motiv pentru care dvs. doriți anularea protecției.GREȘIT,trebuie depistată cauza! Daca scot mufa din T-con lampile nu nu se mai sting . - Lăsați-o scoasă,nu o mai băgați :rade:Orice sugestie este binevenita ! Multumesc ! - Una din lampile montate are "scurgeri" la părțile metalice;asta-i problema.

Link to post
Share on other sites

Multumesc d-le Tabacaru pentru metoda pedagogica de a trata problema ! De fapt era logic dar cand esti in criza te paraseste si logica .Lampile find mai scurte a trebuit sa prelungesc firele si le-am izolat cu tub termocontractabil si probabil aici este problema ,o sa incerc cu kapton sau ce ma sfatuiti ?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines