Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
coman ion

Pareri despre Logan Diesel 90cp euro6

Recommended Posts

Va salut,

nu stiu sigur daca am incadrat bine topicul, vreau pareri despra masina din titlu , varianta care se afla acum pe oferta Dacia. Ma intereseaza cat e de zgomotoasa, cum sta cu consumul de carburant fata de specificatiile tehnice , cum se infige la depasiri, dar si alte aspecte relevante constatate de posesori.Multumesc.

Am incercat sa pun topicul pe un forum special auto dar pentru inregistrare mi-au cerut date mai multe ca banca, asa ca deschid discutia aici.

Edited by coman ion

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am impresia ca, cu acel model de motor este echipat si Sandero Stepway (masina personala 12.2015) pot sa spun ca pana in momentul de fata am cu ea 3852km, consum in oras 7.9 , depinde si de stilul de condus, la capitolul depasiri pot sa zic ca sta decent cu functia ECO dezactivata, viteza maxima atinsa de mine 172kmh si mai urca dar extrem de greu, la nivelul zgomot pot sa zic ca este destul de silentioasa la mers normal, un consum destul de bun am scos cu cruise-control activ 110kmh 3.9 din cate imi amintesc. De retinut ma refer la Sandero Stepway, dar motorul cred ca este accelasi daca nu ma insel cel de pe masina mea este k9k 892. Mai multe detalii nu as putea da pentru ca este caroseria diferita.

Edited by IsBlacks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Diferentele intre cele 2 masini sunt cam mari, asa ca astept si parerea unui posesor de logan. Cum e cu functia eco: are intr-adevar un injector de uree in esapament, poate fi dezactivata? Cam cat e consumul din substanta aia?Mie mi se pare o mare sursa de defectiuni sistemul asta pentru euro6.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Nu am auzit de vreun injector in esapament, tot ce stiu este ce am citit pe diverse forumuri si pe site la dacia, cum ca reduce puterea motorului cu 30% !? si scade emisiile cu pana la 10%. intradevar, se simte o oarecare scadere a puterii motorului  insa nu cred ca este totusi de 30%. Modul Eco se poate dezactiva, eu am butonul pe partea stanga sub gura de ventilatie, langa comanda pentru oglinziile electrice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La orice X52 Euro5 ai K9K612, iar la Euro6 S&S ai K9K626(fără Adblue)

 

 

X52 = Logan/Sandero/Stepway/MCV II

S&S = Stop&Start

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.