Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
POLAKU2002

lg 42pj350

Recommended Posts

buna seara.aceasta plasma are led rosu cupleaza si decupleaza relelele dar nimic mai mult....banuiesc powerboadul si in principal un integrat 3br1565jf ....am masurat VA si este 0....daca imi puteti vreo idee despre cum as putea verifica si placa vsus

Edited by POLAKU2002

Share this post


Link to post
Share on other sites

care vsus? banuiesc ca vrei sa spui y sa z. scoate cuplele ptr ele si vezi scoate ceva macar ptr o secunda?despre integrat e posibil sa fie defect iar 3br1565 este denumirea lui corecta

Share this post


Link to post
Share on other sites

revin cu acest tv acum ca am schimbat 3 br ,sb 140 am inlocuito cu ba 159,am scos cupla ysus si am tensiunile corecte vs si va,daca pun inapoi cupla am 0 volti.....click-click-si tot asa...

Edited by POLAKU2002

Share this post


Link to post
Share on other sites

revin cu acest tv acum ca am schimbat 3 br ,sb 140 am inlocuito cu ba 159,am scos cupla ysus si am tensiunile corecte vs si va,daca pun inapoi cupla am 0 volti.....click-click-si tot asa...

....tensiunile corecte in gol,fara sarcina? Daca si cu sarcina(bec) sant corecte...e defect y-sus!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

asa este.....y sus este jumate in scurt ....cel putin asa da dar acum trebuie sa verific care din componente le pine si pe celellate...in scurt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verificati tranzistoarele de pe placa,diodele,etc.....indicat scoase afara din placa!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

am gasit 2 per 30f124 si 2 per 30j124 arse plus o dioda rd 2004...acum trebuie sa caut ceva echivalenti pe alte placi de plasma poate gasesc sa le schimb...multumesc...nu dispun de o baza de echivalente...oare ar merge in loc de 30f124 sa pun 

RJH30A3 sau rjp 3053?

Edited by POLAKU2002

Share this post


Link to post
Share on other sites

buna ziua....am schimbat ysus cu una noua si tot la fel face....cupleaza si decupleaza releele....am scos coneziua z board si tot la fel....nu mai inteleg nimic....cu y sus noua si tot nu pleaca...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posibil modulul YDRV defect daca sursa de alimentare este functionala si main board-ul la fel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cu placa ysus deconectata am tensiunile perfecte in momentul in care o conectez dispar VA si VS....200 respectiv 70v.....mentionez ca modulul y sus este nou.....am verificat y drv si e buna....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.