Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Gerula

Lumini cu LED-uri sub masina

Recommended Posts

Salut.Vreau sa-mi bag un astfel de neon sub masina. pare o banalitate pentru ca se alimenteaza la 12V. Dar eu nu vreu neon pentru ca se sparge f. usor.As vrea sa fac ceva cu LEDuri, bagat in vre un tul de plastic transparent. Are cineva iedei cum pot face - cum pot baga ledurile in ceva gen "furtun" ?Iar daca cineca a mai experimetat daca se pot face toate culorile din 3 leduri separte R G si B .

Share this post


Link to post
Share on other sites

e cam scump,e monocolor si e si pe 24vpe maica domnului se gasesc leduri in suporturi,gata de bagat sub masina(+fire+comenzi,rgb)daca un led rgb poate sa scoata lumina alba,ce de c-ar putea si 3 separate? dar spoturile lor trebuie sa se suprapuna!

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu am vreo 70 de leduri ca cele de la brichete pe albastru, credeti car ar merge sa pun pe un opel astra caravan culoare gri?Ar sta bine sau as face o tiganie?Ledurile le am de la sporuti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deobicei "neaoenele"arata bine pe culori calde,deci pe gri...nu stiu cum ar arata,pe argintiu arata ok.Acum depinde si de formele masinii.Eu zic sa nu te complici,nu o sa iasa ca cele cumparate.Acum ceva timp vindea pe internet cineva un kit complet plus un board de control,in sensul ca puteai schima si jocul de lumini,ba chiar avea si pe mai multe culori.Daca iti iei alta masina si nu iti place cum sta pe ea albastru sau vrei sa faci combinatie cu rosu,tot cea ce trebuia sa faci era sa apesi un buton :nas:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.