Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
pop_ady44

Sunet sacadat pe placa dedicata

Recommended Posts

Am o problema cel putin interesanta pentru mine ,cu o placa de sunet Sound Blaster SB0570.

Pana nu demult era pe o placa de baza Gigabite GA-P35C-DS3R care a decedat.

Am luat de ocazie o alta placa tot Gigabite dar mult mai slabuta G41MT-ES2L .

Problema este ca in redarea ori carui tip de sunet, daca misc mausul ,apare un fel de sacadare (agatare )

Am folosit toate sistemele de operare pt testare (XP,Windows 7 ,Windows 8 )

Defectu placi persista 

 

Posibilitatea ca acea placa sa fie defecta se elimina pentru ca e testata intr-in alt sistem si functioneaza perfect .

PS  Pe sistem am 2hdd de 3,5 de 320giga pentru stocare si un ssd de 120 giga  pt sistem operare 

Edited by pop_ady44

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta nu am incercat, dar nu e greu de incercat .

 

 

 

Am dat jos toate hdd am lasat doar ssd si tot asa face 

Edited by pop_ady44

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sistemele de operare cu care a fost testata placa, au fost instalate dupa ce s-a inlocuit placa de baza?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ca altfel nu merge .

si s-au instalat pe hdd separate care a-u fost formatate in pealabil 

Ps in timpul instalari nu a fost decat placa de baza hdd pe care sa instalat si dvd sau dupa caz stick.

Share this post


Link to post
Share on other sites

instaleaza LatencyMon si vezi care driver "gafaie", mai ales ca ai pus un hardware mai slab..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam asa arata programul

post-204152-0-01259300-1454361267_thumb.png

Edited by pop_ady44

Share this post


Link to post
Share on other sites

Schimba slotul.

Sursa proasta

 

Sau una din feritele de pe alimentari cpu /sau video canta,caz in care nu ai ce face.

 

E belea cu driverele la creative,de mult ori schimbarea versiunii de windows atrage si alte probleme.Toate sunt win 7 da mai au si lipsuri astea de pe torente.,

Edited by Den

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci se confirma cea ce am banuit eu?

Placa de baza proasta?

sau sursa de alimentare de 2 bani?(cu toate ca este ceva de firma )

 

PS slotul l-am schimbat fara rezultat 

Edited by pop_ady44

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe casti face la fel/mufa frontala face la fel?

 

De fapt frontul nu e conectat,nici nu are unde :limb:

 

Existau odata drivere modate pt creative.

Edited by Den

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este placa dedicata dupa cum am scris ,ori in ce configuratie il las face ca dracu (2.1,4.0,5.1,7.1 2.0 )

Interesant este ca ori pe ce sitem am pus placa de sunet, si draiverele aferente nu o facut minuni de astea .

cea on board este varza .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Programul ala oricum este egal cu zero,sa zici ca-l folosesti pe placi mai zdravene,nu pe astea. La 90% din utilizatori le da aceeasi problema... 

 Testeaza castile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

arata si pagina de procese si cel de driver, pe main doar iti confirma ca ai probleme din cauza de latency mare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe casti face la fel/mufa frontala face la fel?

 

De fapt frontul nu e conectat,nici nu are unde :limb:

 

Existau odata drivere modate pt creative.

Am draivere creative modate deci e ok 

Frontu se poate conecta dar nu am eu partea de front ce vine montata in locul unui cd/dvd.

Ori cum placa e slaba  si cu probleme de fabrica .(*din ce se vede)

Edited by pop_ady44

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-am facut timp acuma seara si am instalat softu pentru placa on board 

face exact la fel 

Deci in principiu e defect de fabrica sau Sursa e defecta ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.