Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
marioml

Rog pareri despre noile aspiratoare.

Recommended Posts

 Vreau parerea voastra despre noile aspiratoare ecologice(!?). Vreau sa stiu daca a cumparat sau probat cineva unul din asta.

 Cred ca la "recomandarea" CE, producatorii au scos pe piata aspiratoarele cu motoare de puteri mici: 600-800W. Ce stiti sau ce credeti despre astea? Au descoperit o noua tehnologie a vaccum-ului sau ne alegem cu banul dat pe un produs mai prost decat cel vechi. Vechiul aspirator functioneaza inca, dar are deja mai mult de 10 ani si ma gindesc la unul nou. Vreau sa fac achizitia (sa aleg),  inainte sa dispara de pe piata cele de 1200- 1500W.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred că ar fi cazul să vă luați unul din ultimele aspiratoare cu puterea de peste 1000W ce mai sunt comercializate, fiindcă nu mă aștept la mari performanțe de la un aspirator de 600W, ne vom întoarce practic la performanțele aspiratoarelor gen ,,Ideal,,.....pentru cei ce-și amintesc aspiratoarele acelea pe care le foloseam și la zugrăvit.  Nu pot să zic că nu erau bune de nimic, făceai treabă și cu acelea, dar nu se compara puterea de aspirare a lor cu cele de peste 1000W de acum. Mari minuni nu cred că pot apărea în tehnologia vacuumului, fiindcă ai nevoie totuși de o anumită putere minimă pentru a avea o aspirare eficientă, putem compara asta cu un autoturism de mic litraj, gen Tico sau Matiz comparat cu un Bugatti Veiron....ambele te duc la destinație, dar ultimul o face într-un timp mult mai scurt. Până la urmă nu va fi o așa mare tragedie, am aspirat mulți ani cu aspiratorul ,,Ideal,, și n-o să tușesc dacă o s-o fac iar (ca și performanță).....

Oricum, s-ar putea să fie doar o ,,fiță,, de moment a UE, la fel au spus și cu becurile cu incandescență că vor dispărea, dar încă se găsesc pe oriunde. Le fac chinezii într-o veselie....și bine fac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E o timpenie,in  loc sa aspiri 5 min o vei face in 10min. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru pareri... Am sa achizitionez saptamina aceasta unul. Inca nu m-am hotarit asupra marcii. 

Imi aduc foarte bine aminte de "Ideal". Nu numai ca l-am folosit cu succes, dar i-am schimbat nu stiu cite rinduri de perii si un rind de rulmenti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca mai gasesti Samsung cu filtrare prin apa, cumpara-l cu incredere, am de doi ani asa ceva si e impecabil in toate privintele. A costat ~600 lei, dar merita!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu am un aspirator Samsung Aquatic, sunt foarte multumit de cum aspira, singurul inconvenient este ca dupa fiecare aspirare petrec cateva minute cu spalatul partilor interioare. Dar daca asta nu reprezinta o problema pentru tine, in rest este un aspirator foarte bun ce pot sa recomand cu incredere. Aerul ce iese din aspirator este intr-adevar mai curat in comparatie cu aerul ce iese din alte aspiratoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines