Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare televizor intervision crt-21n3


Guest Balint

Recommended Posts

Buna ziua, am o problema la un televizor intervision crt-21n3, se mareste imaginea si nu se mai intelege scrisul, nu mai intra mira in cadru, de la ce ar putea fii?

Link to comment
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

E vorba de TV Nei 2164 echipat cu sasiul Siesta10.3.(sasiu produs de Siemens pentru Beko,al dracului de fiabil,bineinteles avea si neajunsuri)scurtcircuitarea tiristorului asimetric rapid ESM740 producea incalizrea deflexiei pana la spargerea gatului cinescopului. La iesirea dungii de cadre din ecran e alta treaba-energia concentrata spre gatul tubului provoaca retezarea,nu incalzirea.(dunga nu mai e vizibila pe ecran,ci se vede doar o umbra in partea superioara si atunci daca TV nu e oprit repede,sau redus G2,energia concentrata pe o suprafata asa de mica,reteaza efectiv cinescopul).

Link to comment

Eu am avut un caz la sasiul M35 clientul zicea ca imaginea aparea dupa minute bune de la pornire, cind a venit cu el la reparat si am desfacut capacul a cazut gitul tubului cu bobina.Noroc ca clientul a fost linga mine,altfel nu stiu cum ma descurcam.Nici nu-i venea sa creada,la el televizorul functionase,cum sa sparga tubul asa din senin.A trebui sa-i explic pe indelete cum s-a intimplat.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines