Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare Bucuresti monitor 22'' Samsung


Vizitator woe

Postări Recomandate

Problema: la pornire palpaia ecranul pana se stabiliza, cans s-a agravat se stingea dupa cateva secunde si il redeschideam din buton si functiona, acum numai afiseaza 1 secunda imaginea si se face negru. Monitor led Samsung model 2243NW.

Banuiesc un condensator de inlocuit. Rog pret estimativ, tel. si locatie, cat mai aproape de Bucuresti Rahova.

Editat de woe
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce tare...eu banuiesc roata de rezerva!

 De ce n-ar fi 2 condensatori sau 3-4-5...etc?

Eu stiu de ce fac asa "clientii".Totul a pornit de la smecherii care inlocuiau un condensator si cereau jumate din valoare aparatului.Problema este ca bagau din top defecte ca sa "merite" pretul.

 

-Avea dom'ne si aia si aialalta.

 

Apoi clientii nu au mai vrut sa isi repare agregatele decat live, adica sa vada ei ce fac si inlocuiesc.

 

Aici iar este cu dus si intors...Daca clientul sta langa tine cand repari si vede ce faci 1. iti fura meseria(mai exact anumite secrete care iti usureaza munca si pentru care ai platit si/sau ai trudit ani.2.Te streseaza prezenta lui sau cu prezenta lui.3.Incepe sa "evalueze" el munca ta ca un patron sadea, pe stilu: Da ce i-ai facut ba...ai pierdut timpu juma de ora si ai schimbat un condensator.

 

Atunci te apuca =-$#%%^ si realizezi ca omu nu este doar incult ci realmente prost, ba mai mult realizezi ce mare greseala ai facut dorind sa fii transparent.

Link spre comentariu

1-greu de crezut ca poate fura ceva,lipim si dezlipim de nu mai intelege nimic(poate doar daca vine cu carnetelul sa ia notite). 2-100% adevarat,incepe a povesti de la '48 incoace,cand vede ca te intinzi dupa ceva(o surubelnita) vrea sa-ti dea el 3-vine ca mielu,umil,iar dupa ce-i repari aparatul pleaca ca zmeul,ca de pe ce iei dumneata atat. Eu nu repar cu clientul de fata,la sectie am ghiseu cu paravan,vine,lasa ce are de reparat si pleaca la plimbare.Lasa nr.de telefon,spun cat costa,e de accord bine,nu plateste verificarea isi ia gioarsa de aparat si pa.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Azi mi-a venit un client cu un lcd sa ii schimb siguranta ca atata are.L-am trimis cu tot cu LCD la plimbare.Cu oameni care nu stiu aprecia munca noastra mai nou ii expediez repede.Nu am investit in ce fac si studiat si alte cele ca sa-si bata joc de mine un mucos care nu stie nici cat e 2x2.Tot azi a venit unul sa ma intrebe cat ii iau ca ii schimb cipul pe T-CON.I-am zis ca daca aduce T-COnul si cipul care vrea sa il schimb 50 de lei.A zis ca aduc tot tvul atunci binenteles i-am zis ca discutam cu totul altfel.Ca a vazut el pe net ca trebuie schimbat ceva cip de pe, T-CON.I-am zis ca ii pun la dispozitie atelierul sa si-l schimbe si nu il costa nimic.Din pacate si forumurile strica pentruca toti neaveniti sunt acum meseriasi si dau lectii ce trebuie facut si daca se poate si pe gratis.

Link spre comentariu

Problema: la pornire palpaia ecranul pana se stabiliza, cans s-a agravat se stingea dupa cateva secunde si il redeschideam din buton si functiona, acum numai afiseaza 1 secunda imaginea si se face negru. Monitor led Samsung model 2243NW.

Banuiesc un condensator de inlocuit. Rog pret estimativ, tel. si locatie, cat mai aproape de Bucuresti Rahova.

 

50Ron + 1Ron per minut incepind din momentul in care am pus mina pe surublenita si pina cind poate fi luat acasa + 2-5 * pret componenta (componente daca valoarea este sub 50Ron , pt valoare peste mai reduc/discutam).

 

In conditiile de mai sus, iti schimb eu condesatorul daca imi arati care este ala.

 

Lasa mesaj pe forum daca iti convine.

Link spre comentariu

    Sincer...voi(noi) sintem sau sinteti vinovati pentru asemenea cazuri!Pana acu 5 ani nu prea aveam cazuri din astea,rar veneau destepti sa.mi spuna ca stiu ce defect are tv.ul.Forumul care a inceput destul de bine a devenit un...bazar in care apar tot felul de Bubu(sa ma scuze daca.l dau exemplu),citesc doua tampenii si gata stiu tot!Maine.si deschid atelier de depanare!Ma uitam la initiatorul unui topic mai devreme...avea 7 sute si ceva de cereri de informatii...mama...doar daca esti super dobitoc sa ceri atatea informatii,oare repara ceva singur?

  Suparati,va pe mine,..dar cand ai zeci de topicuri cu defectul care te roade...cand e plin netul de informatii...mesteru" deschide topic nou si vrea raspunsul miraculos,Piesa X o schimbi si gata.i reparatia!de parca exista un catalog magic cu defecte tipice notate!Sau sa ai atelier si sa ceri ajutor toata ziua pentru toate banalitatile si prostiile?si nu vb despre Bubu de care rad mai toti,sint o gramada de bubu pe forum...unii tac..altii.si dau cu presupusul si dau sfaturi...

 Sigur am starnit ura multora si prb ma injura,dar...asta.i adevarul!

Link spre comentariu

eu ma gindesc ca daca era ceva ca un programator il conectai pe euroscart la tv si la pc siti spunea singur ce defect ar avea atunci eram toti meseriasi chiar si mama era electronista  :rade:  sa vezi atunci depanatori adevarati  :91

Deci mecanici deja sintem?

Mai toate masinile au acum un conector pt debughing dar citi mecanici stii care sa si interpreteze bine ceea ce citesc de acolo si sa repare din prima toate masinile.

.

.

.

Eu nu stiu nici unul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări