Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cer ajutor pt. rescriere flash la un main 17MB62-2.5 tv Univision model LC-1910


Postări Recomandate

Am la reparat acest lcd  de la Vestel cu numele Univision model LC-1910. Defectul este acela ca led-ul rosu clipeste intermitent si nu are nici imagine si nici sunet. Stie cineva metoda cu stick-ul usb ca sa ii rescriu main-ul? M-ar interesa si un dump verificat pt. acest model va rog cine il are. Va multumesc mult!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Clipirea ledului indică de obicei un defect, trebuie interpretat ca un cod de avarie. Ați verificat în prealabil starea sursei, invertorului ? Ați folosit vreodată televizorul ca monitor pentru un PC ?  Fiindcă utilizarea lui ca monitor pentru un PC ce nu e conectat la o priză cu împământare poate duce la defectarea plăcii logice, au fost ceva cazuri chiar aici pe forum.....pe carcasa PC-ului apare o tensiune reziduală de 110Vc.a. în lipsa împământării corespunzătoare.

Link spre comentariu

 Indica ca este stearsa secventa de butare,ca sa sters din flash.Mai simplu ar fi de pe stick,daca ar fi.Pe remont-aud.net am gasit 4 bin.uri diferite dar se pare ca si la astea difera tipul de panel ca si la fratii sai mai mici sau mai mari...MB82..etc.Daca nu gasesti in alta parte sau daca nu reusesti sa descarci de mai sus...da codul de panel si.ti descarc eu.

astia zic ca :flash:MX25L8006E,altii:Nand Flash NAND512W3A2SN6 

прошивка W25Q64 ???

Link spre comentariu

   Daca ai inscris softul dat de mine...si l.ai inscris corect...nu te ajuta deloc sa.i inscrii firmware.ul.Cu stick nu faci altceva decat sa elimini operatiunea de dezlipire..inscriere..lipire,tot in memoria flash se duce informatia.Ori nu ai inscris cum trb softul,ai gresit setarile consolei...etc...ori ai alta prb,Doar daca softul postat de rusi era corupt..dar nu cred,ce am luat de la ei a fost bun intotdeauna...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări