Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
mircea65

dump zander ft2105

Recommended Posts

Buna ziua,

 

revin cu ac. tv-dupa ce am schimbat memoria si am pus un dump asa cum am spus in postarea anterioara, tv-ul iar a trecut in HOTEL MODE. Am schimbat filtrajul pe tens. de 5v, am schimbat si push butoanele, insa la prima pornire "de dimineata" trece in HM. Nu descarca traful, tens. sunt corecte. Va rog niste pareri. Initial tv-ul a venit cu defectul nu prinde niciun post-era in HM, l-am rezolvat din SM, si am rezolvat tens. de 33v, si asta a fost tot, dupa care v-am spus mai sus.

 

multumesc.

cu stima!

Link to post
Share on other sites

nu am iesit cu tasta pp, dar de obicei trece in HM dupa o perioada mai lunga de pauza-nepornit de seara si pornit dimineata si fara a fi in stand-by. Oricum este enervant pt. ca necesita mult timp de observatie-uneori nu este in HM si porneste cu rastru nedesfasurat complet pe verticala(lipsa sus jos cate 5 cm) si in menu nu apare submeniul program-il opres si repornesc si e OK-ciudat.

 

Daca s-ar rezolva cu izolarea pinului 56, nu mai stau pe ganduri.

 

multumesc.

cu stima!

Edited by mircea65
Link to post
Share on other sites

Buna dimineata,

 

asa cum am spus si mai sus, TOATE tens. sunt corecte si stabile, schimbat filtrajul c628-470micro/16v pe tens. de 5v, am schimbat si c123-1nano, si in final am izolat si pinul 56 de la microprocesor responsabil cu tastele de pe panou. Simptomul este urmatorul(precizez ca am schimbat si memoria pe care am pus un dump corespunzator):

-la pornirea din stand-by apare rastru nedesfasurat complet pe verticala-lipsa sus-jos cate 5cm, nu receptioneaza niciun program, iar daca accesez meniul nu- mi afiseaza decat reglaje de imagine si functii(ceas, program si ce mai e pe acolo), fara submeniul sunet si programare.Il opresc di tlc. si-l pornesc si totul e OK.

Cand e in ac. stare am intrat in SM sa vad daca e activat HM si este OFF-insa el se comporta ca atunci cand e in HM.

-mai nou cand il pornesc imi apare in stanga sus un logo-acela cand se apasa tasta PP de 3 ori, il opresc si repornesc din tlc si totul revine la normal. In rest daca iltin pornit dupa ac. operatiuni merge fara probleme.

Cred ca procesorul e atins si cam asta ar fi-are terminatia MTH. daca aveti alte pareri cu mare drag le astept-2SA1015 l-am schimbat de la prima interventie!!!

 

 

multumesc.

cu stima!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines