Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
iuliantv

philips lc8.1 dump spi flash

Recommended Posts

philips 32pfl3403/12   chasis LC8.1E LB ,acest tv l-am achizitionat cu display crapat,am montat alt display totul ok,dar nu a mers cu codul mfy dat la acest model ,asa ca am ajuns la un cod de tv crt care facea mai toate comenzile,tot jucandu-ma cu telecomanda am apasat nu stiu ce tasta si a aparut on demo off  si o dunga pe mijloc ce impartea ecranul in doua ,nu am reusit sa mai ies din acest demo asa ca am scost tv-ul din priza si l-am realimentat,dar spre surprinderea mea a pornit cu ecran negru( lampile lucreaza) si cu sunet ok,pe  tconul displayului  montat are un led albastru care lumina cand tv-ul mergea ok,acum se aprinde doar cca 2 secunde la pornire si se stinge,tensiunea alimentare 12v tcon este prezenta,am montat si alt tcon aceeasi manifestare,asa ca am dedus ca s-ar fi inatamplat  ceva in memoria spi in timpul procesului de demo mode intrerupt,deci are cineva un bin pentru memoria spi,am gasit unul pe la rusi dar nu e ok ,cu el doar licare ledul stby si atat, va multumesc

Edited by iuliantv
Link to post
Share on other sites

Fa rost de TLC.

1.Inlocuieste 24C32 cu una ... nuda.

2.prin apăsarea pe tastatura locală ,, -V și -P ,  deblocat tastatură și telecomandă.
3.apoi se intra în modul de serviciu ,, ,, 062596 și info
4.- Introducerea în modul service opțiuni valabile care sunt prezentate pe panoul pentru acest model ar trebui să fie ,, 3 2 0 255 8 0 1 ,,. și se lasă modul de service.
5. prin apăsarea Meniu - meniul principal -apăsați pe telecomandă ,, 123654 și informații ,, dupa operatie ar trebui să apară deja activat -Install-.
6.-  avem acum un mesaj pe ecran  -Acces Code- intra în meniul principal, mergeți la Instalarea și aici ne cere să introduceți - Cod de acces introduceți de două ori ,, ,, 0711 si ... gata.
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines