Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips lc8.1 dump spi flash


Postări Recomandate

philips 32pfl3403/12   chasis LC8.1E LB ,acest tv l-am achizitionat cu display crapat,am montat alt display totul ok,dar nu a mers cu codul mfy dat la acest model ,asa ca am ajuns la un cod de tv crt care facea mai toate comenzile,tot jucandu-ma cu telecomanda am apasat nu stiu ce tasta si a aparut on demo off  si o dunga pe mijloc ce impartea ecranul in doua ,nu am reusit sa mai ies din acest demo asa ca am scost tv-ul din priza si l-am realimentat,dar spre surprinderea mea a pornit cu ecran negru( lampile lucreaza) si cu sunet ok,pe  tconul displayului  montat are un led albastru care lumina cand tv-ul mergea ok,acum se aprinde doar cca 2 secunde la pornire si se stinge,tensiunea alimentare 12v tcon este prezenta,am montat si alt tcon aceeasi manifestare,asa ca am dedus ca s-ar fi inatamplat  ceva in memoria spi in timpul procesului de demo mode intrerupt,deci are cineva un bin pentru memoria spi,am gasit unul pe la rusi dar nu e ok ,cu el doar licare ledul stby si atat, va multumesc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Fa rost de TLC.

1.Inlocuieste 24C32 cu una ... nuda.

2.prin apăsarea pe tastatura locală ,, -V și -P ,  deblocat tastatură și telecomandă.
3.apoi se intra în modul de serviciu ,, ,, 062596 și info
4.- Introducerea în modul service opțiuni valabile care sunt prezentate pe panoul pentru acest model ar trebui să fie ,, 3 2 0 255 8 0 1 ,,. și se lasă modul de service.
5. prin apăsarea Meniu - meniul principal -apăsați pe telecomandă ,, 123654 și informații ,, dupa operatie ar trebui să apară deja activat -Install-.
6.-  avem acum un mesaj pe ecran  -Acces Code- intra în meniul principal, mergeți la Instalarea și aici ne cere să introduceți - Cod de acces introduceți de două ori ,, ,, 0711 si ... gata.
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări