Guest vicogeo Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Va salut, umidificatorul meu nu mai vrea sa genereze ceata si vroiam sa stiu pe unde gasesc pastila care este responsabila. pe la chinezi vad ca se gasesc dar eram curios daca pe la noi aduce cineva ca sa nu mai astept pana ajunge din china. http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-25mm-film-atomization-ultrasonic-atomization-plate-special-spray-film-piezoelectric-ceramic-transducer-Cheap-humi/32423359721.html multumesc, G. Link to comment
validae Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Vedeți că e foarte posibil să nu fie de vină traductorul ultrasonic ci chiar generatorul de ultrasunete. Link to comment
Guest vicogeo Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Multumesc de idee, dar daca este generatorul atunci e mai greu de verificat ce este stricat, eu ma gadeam la traductor intrucat s-a "exfoliat" o pojghita de pe suprafata lui. Link to comment
validae Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Dacă s-a exfoliat atunci trebuie înlocuit. Link to comment
Recommended Posts