Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Traian M

Philips led 32PHT4100/12

Recommended Posts

Acest tv este cumparat din Italia in luna decembrie si deja dupa o luna s-a defectat in sensul ca la conectarea la priza   dupa cateva secunde  apare imaginea cu sigla PHILIPS si sta asa aproximativ 30 secunde dupa care se inchide si iar reporneste fara  nici o comanda si se repeta la nesfarsit, de altfel nu are nici o reactie la  actionarea telecomenzii. |As dori o parere daca se poate face ceva ,ar putea sa fie ceva cu memoria  ,softul , tv este in garantie dar fiind luat din Italia. Placa logica este notata : 715G6947-M01-000-004Y iar sursa 715G6550-P03-000-002M. 

Edited by treime
Link to post
Share on other sites

Procedurea cu sageata in jos apasata de pe tv este valabila doar la tv cu andoid. Acest model nu are android deci are nevoie de soft cu terminatia .PKG ca sa initializeze procedura de update la pornire. Softul cu terminatia .UPG iti permite sa faci update doar din meniul tv. La unele mai merge sa redenumesti fisierul update.pkg incearca poate iti merge daca nu reusesti dute cu el la in service autorizat philips ca  ei sigur au softul sau  poate ai norocul sa-l gasesti pe net

Link to post
Share on other sites

Posibil sa mearga la unele modele dar trebuie scos tv din priza bagat stik-ul, tinut tasta ok apasata bagat tv in priza si dai drumul la tasta ok cand incepe led-ul sa clipeasca rapid. Asta era procedura dar la un model mai vechi. Led-ul ar trebui sa clipeasca rapid la aproximativ 5 sec dupa conectarea la priza.

Link to post
Share on other sites

tot nu vrea sa booteze, am incercat toate variantele expuse mai sus,cel mai probabil trebuie un firmware cu teminatie pkg cum a spus domnul clony, daca are cineva vreun soft cu terminatia pkg va rog sa ma ajutati. Am verificat  tensiunile si sunt normale :12v, 5v, 3.3 si 1.8. o sa incerc si  cu un stick mai mic ,al meu are 16g ,am vazut pe forum ca ar fi o problema si asta.  L-as trimite in service philips dar garantia si cu factura sunt in Italia.

Edited by treime
Link to post
Share on other sites

 Procedura la Philips prin stick usb :

-copiezi software-ul si il pui pe un stick usb de 1Gb formatat FAT32

-tv-ul in st-by cu ledul rosu aprins ;

-pornesti tv-ul din telecomanda cu (P+)  ;

-opresti tv-ul total din intrerupator ;

-introduci stick-ul in slot-ul usb ;

-pornesti tv-ul din intrerupatorul general ;

-daca totul e ok  iti afisaza ‘software upgrade '

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines