Guest dr.phantom Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 am facu o sursa pt um amplificator cu 2n3055 cam la 40 v si se incinge transformatorul rau iar tensiunea sade cand merge amplificatorul de la 45v la 30v. ce se intampla si ce trebuie sa fac? va multumesc Link to comment
zal Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 La prima vedere as zice ca e foarte mic trafo. Da si tu mai multe detalii: sectiune trafo (macar dimensiunile exterioare ca restul se deduce), grosime sirma, celelalte componente (puntea de diode, condensatorii). Link to comment
Guest dr.phantom Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 trafu are cam 3 amp iar punte este una de la o sursa de ps iar pt filtraj am 1 condensator de 4700uf si 2 de 1000, trafu este de la un magnetofon si are 45v la 3 amp Link to comment
zal Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Ca sa aiba 3A sirma trebuie sa fie cam de 1mm grosime, care magnetofon avea asa traf in afara de Rostov si variantele lui?Ti-am zis sa masori trafo cu rigla sa vad cit e de mic. Si tensiunile pe care le dai sa specifici daca sint in curent continuu sau alternativ ca apar greseli altfel. Link to comment
Recommended Posts