Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

se poate scadea impedanta unui difuzor de 6 la 4 ohm

myghtnight

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• myghtnight

7

• Sharky

2

• Dr4g0n

2

• zal

2

Top Posters In This Topic

mi as fi cumparat un ipa 300v2 care sal fac sa scoata 600w dar problema e ca ipa 300v2 scoate 600doar pe 4 ohm si eu am un difuzor pe 6 ohm

Eu zic sa lasi difuzorul in pace ca nu ai sa simti la ureche vreo diferenta intre un dif de 4 Ohmi si unul de 6 Ohmi. Daca era o diferenta mai mare, de la 4 la 16 Ohmi ai fi simtit. Sau crezi ca puterea amplifului e calculata la virgula? Chiar va merge mai curat pe o impedanta mai mare.

zal daca am un amplificator ipa 300v2 care scoate 600w 4 ohm si pun un difuzor de 6 ohm nu se va sesiza pierderea de putere datorita diferentei de ohm adica in loc de 4 ohm sa fie 6 ohm

dr4gon vezi destul de bine :weedman:

despre ce dif e vb ? ce firma ce model ? o poza cu el se paote ....? eu zic ca nu merita sa faci amplif cu ipa300v2 pt o chinezarie care duce 100W sau hai 200 .........

cu ce te deranjeaza numele nu de asta e pus ca sa se stie cam despre ce e vorba in topicul respectiv .... zi mi tu un nume care se ar potrivi mai bine :yawinkle: