Guest Catalin Vasui Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Buna ziua, Am cumparat un tv finlux 32f16/274 si dupa ce l~am dus in servis nu mai recunoaste nici usb nici ci+ iar subtitrarea este pe fond negru si intr o parte. Poate ma puteti ajuta. Va multumesc ! Link to comment
leoncris Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Inapoi la ... service. Link to comment
Guest Catalin Vasui Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Imi este greu .Sunt din Barlad si trebuie sa merg la metro in Iasi.Ma gandeam ca poate o rezolv cu meniul de depanare.Multumesc de sfat.Pana la urma ajung la Iasi. Link to comment
adydep Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Buna ziua, Am cumparat un tv finlux 32f16/274 si dupa ce l~am dus in servis nu mai recunoaste nici usb nici ci+ iar subtitrarea este pe fond negru si intr o parte. Poate ma puteti ajuta. Va multumesc ! Cred ca depanatorul Dorel era influentat de licori Bahice Link to comment
Guest Catalin Vasui Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 am rezolvat singur usb prin resetare la valorile din fabrica Link to comment
Recommended Posts