Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Toni Marginean

Panasonic TX-29E40D sasiu GP2

Recommended Posts

Am acest tv care a fost supus la un soc pe reteaua de alimentare. A fost defect CI din sursa STRW6754 si bineinteles siguranta. Tv-ul porneste cu imagine si sunet corecte dar dupa 2-3 secunde se opreste si ledul clipeste de 3 ori. Nu am gasit semnificatia erorilor semnalizate de led in caietul service. Rog sprijin in acest sens!

Link to comment
Share on other sites

pune bec pe iesirea sursei,vezi daca tine in sarcina,verifica toate iesirile din secundar,tensiunea de 5v sa fie corecta,descarcari pe inalta tensiune,semnalul de linii sa fie correct.fa ceva masuratori si scrie sa stiu ce ai verificat.faptul ca ledul clipeste de trei ori spune ceva.spre exemplu la lcd tot Panasonic te atentioneaza ca ai descarcari in spatele displayului.

Link to comment
Share on other sites

Sa fiti convinsi ca Dl.Marginean a facut verificarile de baza,si complexul masuratorilor preventive. GP2 este un sasiu "scarbos"la depanare,iar faptul ca a existat soc de tensiune pe retea,este posibil sa fie alterat dump-ul.(o adresa sau mai multe eronate,care genereaza o situatie de eroare falsa,iar procesorul se comporta in consecinta).

Link to comment
Share on other sites

faptul ca ledul de stand-by palpaie de 3 ori conform fisei de service,adevarat la un model lcd anunta ca e o problema pe alimentare(sursa intra in protectie sau lipseste tensiune de control),una din tensiunile pe iesirea trafului de alimentare nu e in parametrii dar nu exclud nici ce spune Florin.

 

 

http://www.manualslib.com/manual/650560/Panasonic-Tx-29e40d.html verifica aici,sunt mai multe modele poate gasesti macar ceva asemanator.success.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines