MifTy Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Divertis - De ce plâng femeile Ştii de ce frec podelele Fiincă azi e 8 martie!! Tu, iubire, spune-le Că nimica n-ai făcut!!! Vai, da vai da ce îmi place... Aşa Manole, aşa... Hai, toată lumea!!! Vai, dă mai tare oleacă!!! Ce îmi place... Melodia asta-i preferata mea La dans toată lumea!!! De ce ling tigăile?? Că-mi chirăie maţele!!! Şniţele, chiftelele Scrum iarăşi le-ai făcut!! Minţi de-ngheaţă apele C-ai băgat sarmalele De ţi-au trosnit fălcile!!.. Vezi că-ncep să mă innervez!!! Pe noi ne leagă doar dragostea Dar ne dezleagă poliţia Jandarmelia vine şi ea Asta-i iubirea mea!!!! Refren: Ştiu de ce mă dor şalele: Ne-am bătut cu bastoanele De mi-am rupt picioarele Şi mi-am scos măselele!! Da' mai sunt şi unele Ce plâng ca nebunele Că nu ştiu ce-ar fi pierdut Dacă nu s-ar fi bătut!!! De-aia scrie ziarele De toate bătaile... Zice şi sondajele: Când n-a scris nu s-a vândut!!! Pe noi ne leagă doar dragostea Dar ne dezleagă poliţia Jandarmelia vine şi ea Asta-i iubirea mea!!!! Refren... Asta e iubita mea Şi mă bat mereu cu ea Dau şi eu, dar dă şi ea Asta e iubireaa mea!! Măi, Manole fii cuminte!! Măi omule, măi mă faci de râs!!! Faci Paşcaniul de râs: Ti vede o ţară întreagă!! Măi, ti poc!!! Măi fii cuminte, măi!! Ştii karate, Manole???? Aoleu, să vezi ce-ţi fac diseară: Nu-ţi fac nimica de mâncare!!!! Refren... Asta e iubita mea Şi mă bat mereu cu ea Dau şi eu, dar dă şi ea Asta e iubireaa mea!! Adică eu! Asta e iubireaa mea!!! Adică eu! Link to comment
Recommended Posts