Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu pot debifa apel în așteptare la galaxy s5

trasorv

Recommended Posts

Bună ziua și La Mulți Ani tuturor! Mă confrunt cu o problema la Samsung galaxy s5 deși pare că este debifat, apelul în așteptare este funcțional iar eu vreau să îl debifez dar apare o fereastră care spune "eroare de rețea sau de cartelă sim" Am făcut de doua ori factory reset fără niciun efect. Ce pot face?

post-225643-0-34905800-1451645395_thumb.jpg

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• trasorv

3

• razvan-l

2

• validae

1

• modoran

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

apel in asteptare este serviciu/setare a cartelei . ce retea este ?

activarea si dezactivarea serviciului depinde de operator, incercati sa dezactivati functia punand cartela in alt telefon.

Edited by razvan-l

Am uitat sa spun ca setarea era disponibilă pana acum câteva zile. Voi încerca și cu alt sim și revin. Am uitat sa spun că sunt în Orange

Apeleaza numerele astea de pe orice telefon, nici nu trebuie sa ai meniu pentru apel in asteptare:

Pentru activare: *43# [sEND]Pentru anulare: #43# [sEND]Pentru verificare: *#43# [sEND] 

Send insemnand tasta de apel  sau tasta trimite .

Aceste   coduri nu sunt valabile doar pentru orange am observat ca,si la RDS merge  .

Succes in dezactivarea serviciului .

Edited by pop_ady44

Am introdus un sim Vodafone dar cu aceeași problemă însă când am pus din nou sim-ul meu Orange problema a dispărut. Mă întreb care a fost cauza. ...Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri și vă doresc un An Nou cu multe împliniri. La mulți ani !