trasorv Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Bună ziua și La Mulți Ani tuturor! Mă confrunt cu o problema la Samsung galaxy s5 deși pare că este debifat, apelul în așteptare este funcțional iar eu vreau să îl debifez dar apare o fereastră care spune "eroare de rețea sau de cartelă sim" Am făcut de doua ori factory reset fără niciun efect. Ce pot face? Link to comment
validae Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Încercați și cu altă cartelă SIM, dacă merge cu alta, este cartela de vină.Se mai defectează și ele... Link to comment
razvan-l Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 (edited) apel in asteptare este serviciu/setare a cartelei . ce retea este ? activarea si dezactivarea serviciului depinde de operator, incercati sa dezactivati functia punand cartela in alt telefon. Edited January 1, 2016 by razvan-l Link to comment
trasorv Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 Am uitat sa spun ca setarea era disponibilă pana acum câteva zile. Voi încerca și cu alt sim și revin. Am uitat sa spun că sunt în Orange Link to comment
razvan-l Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 apel in asteptare este serviciu/setare a cartelei !!!!!!! Link to comment
modoran Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Apeleaza numerele astea de pe orice telefon, nici nu trebuie sa ai meniu pentru apel in asteptare: Pentru activare: *43# [sEND]Pentru anulare: #43# [sEND]Pentru verificare: *#43# [sEND] Link to comment
pop_ady44 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 (edited) Send insemnand tasta de apel sau tasta trimite . Aceste coduri nu sunt valabile doar pentru orange am observat ca,si la RDS merge . Succes in dezactivarea serviciului . Edited January 1, 2016 by pop_ady44 Link to comment
trasorv Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 Am introdus un sim Vodafone dar cu aceeași problemă însă când am pus din nou sim-ul meu Orange problema a dispărut. Mă întreb care a fost cauza. ...Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri și vă doresc un An Nou cu multe împliniri. La mulți ani ! Link to comment
Recommended Posts