ciupacabra Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 salut am capatat o centrala dsc 1565 I-am dar reset,(strap z1-pgm1) chiar de mai multe ori,dar nu-mi reseteaza decat codul master , instalatorul nu,parametrii zonelor nu,optiunile sistemului:nu acum,la 585 am mai intalnit situatia asta (deh..dsc..) si dupa 5-10 incercari a devenit ascultatoare la asta nu vrea si pace... nici sa o vand nu pot,nu se baga nimeni la asa ceva,chiar daca cer putin pe ea.. intrebare : daca ma conectez cu o interfata (pe care nu o am si nici n-am de gand sa o cumpar ), pot sa vad instalatorul ?! Link to comment
ciupacabra Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 numai instalatori de dsc-uri dar nimeni nu stie ?!!! numai 585 instalati fratilor !? Link to comment
Stefan Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Pune procedura exacta de resetare, adica: am scos acumulatorul si alimentarea principala, am facut un strap intre Z1 si PGM1, am alimentat centrala timp de xx secunde sau pana cand a clipocit LED-ul x ... Led-ul Zona 1 ce zice? Cat timp astepti? Link to comment
ciupacabra Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 (edited) pai ledul z1 nu zice nimic... dupa strap,alimentez,la 10-12 secunde bipaie tastatura...si trece in "ready" "trouble" . la tbl apare evident ceasul,acumulatorul am mai intalnit 585-uri care faceau asta,dar dupa 3-4 reseturi,se reseta si codul instalator..am incercat si cu asta..de vreo 30 de ori.. parametri sistemului se reseteaza (vad asta dupa entry si exit delay) + codul master care revine 1234 dupa ce initial il schimb in 4321 pt verificare dar instalatorul nu vrea si pace (stiu,exista sectiunea de blocare schimbare cod instalator ) deci de-asta ma intereseaza,cumpar o interfata (50ron),un adaptor db9-usb (40ron),instalez dls-ul ? VAD IODUL INSTALATOR CU ACEST PROGRAM ? (exemplu,la paradox,vezi codurile cu winload-ul ) oricum o vand,100ron cu tot cu cutie,traf si tastatura ! Edited January 2, 2016 by ciupacabra Link to comment
digix Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 (edited) Nu-l vezi, ca sa te poti conecta cu DLS la ea iti trebuie codul de instalator... Unele au avut codul default de instalator 1555 Cat timp ai tinut strapul ? Edited January 2, 2016 by digix Link to comment
ciupacabra Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 am incercat 10 secunde,am tinut chiar si un minut... 1555 ?! Link to comment
ciupacabra Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 era 1550 !!! versiune de kkt ! oricum am dat-o ! Link to comment
Recommended Posts