Sharky Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Nu prea inteleg ce vrea sa se spuna cu aplatizeaza. Pana incerci nu vei stii, eu am incercat asa ceva cu 8pw3 si apoi am montat si un pa800 in ea. Scoate bas in cantitati mari, dar nah, nu e asa rapid ca un reflex. Depinde de gusturi. Link to comment
arcgotic Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 O fi eficienta, poti simula cu Hornresp mai multe incinte, sunt tot felul de posibilitati. Apoi te uiti la Group Delay si cum variaza functie de tipul incintei si optimizare si o sa vezi care e treaba cu cat e de 'lenta'.. Link to comment
CornelM Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Salutare, Cum ar trebui sa fie la relația dintre volumul global al unui TQWT și VAS al difuzorului? Volumul incintei ar trebui sa fie mai mare sau mai mic decit VAS? Ce influență are asupra difuzorului? Multumesc. Link to comment
Sharky Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Nu are legatura asa directa incat sa iti poti da seama din ochi... Link to comment
Recommended Posts