Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Princeton PR28HD15B/2 nu intra in st-by

catalin004

Recommended Posts

Salut....o fi duminica dar postez doar defectul.....pentru mai multe idei de lucru maine....tv are sasiu 17MB55...led-ul are o "clipocire" ca si cum sursa ar fi in scurt....nu ca si cum ar avea nevoie de update....sursa 17IPS61-3

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• catalin004

5

• leoncris

1

• Florinel TV

1

Top Posters In This Topic

se aude si un ticait la aprinderea scurta a ledului...intervalul de clipit este cam de 1,5 sec....ledul sta aprins 0,5 sec, am scos afara mufa de la backlight , face la fel.

Daca scot mufa dintre main si smps nu mai ticaie,poate gasesc si o schema cu main-ul

nu se nimereste schema , 5v lipseste am 3v3 , la mine iesirea de 12V este pe pinii 9 si 10 la mufa....

Edited by catalin004

deci pe memoria flash x32 am 3,3V, insa pe x64 nu am, ceea ce inseamna ca sursa cred ca este bune....la aprinderea led-ului da sa apara si pe x64 o tensiune insa piere imediat

Q103 defect.....acum sa vad ce-i fac cu softul....l-am salvat dar sper sa mearga

stima

poate are cineva vreau soft

panel VES275WNVX-N01