Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Samsung CW-29M064N

SEBYKO_76

Recommended Posts

Buna seara tuturor...Am un Tv Samsung CW-29M064M canalele intre 300-400 Mhz (banda 3) din cand in cand nu functioneaza...I-am schimbat selectorul, acelasi defect....Uneori intra canalele, alterori nu...Selectorul este TECC0949PG35A....Ce oare poate avea...??

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SEBYKO_76

12

• Florinel TV

5

• dan cod

1

Observ ca numai dupa cateva minute de functionare unele canale nu functioneaza....A mai intalnit cineva asemenea defect??

Edited by SEBYKO_76

Am 33 V..Tunerul este ok..Este luat dintr-un tv perfect functional...Va multumesc pentru ajutor...

Tv-ul functioneaza perfect cateva minute, schimba canalele, memoreaza , iar dupa cateva minute daca trec pe altele si revin nu se mai vad,  ca si când nu au fost instalate...Deci nu pe toate se intampla acest fenomen doar pe unele din banda 3..

Edited by SEBYKO_76

Revin cu detalii...Am schimbat memoria 24C16 programata de la un alt tv....se pare ca functioneaza mai bine, nu este perfect dar este o schimbare...Dimensiunea pe verticala este marita,  in service la acet tv se intra cu comanda :  Info-menu-mute-power on??

Mda, m-am grabit cu raspunsul...Am schimbat tunerul si memoria, defectul este acelasi....

Edited by SEBYKO_76

L-am schimbat...Se vede o imbunatatire considerabila, dar parca nu-i perfect, pe canalul prima, inaca mai face "figuri"..L-am schimbat si pe celalalt ..k9650..

Hmmm se pare ca nu acolo este problema..a functionat de joi pana...."cand s-a incalzit"..acelasi defect...Eu cred ca defectul este un condensator care isi pierde din parametrii dupa cateva minute de functionare...

Edited by SEBYKO_76

Tensiunile la procesor sunt urmatoarele:

Pin 9, 16,  86, 88=3.1V

pin 43=  intre 6,8-7,8V-instabila.

pin 63=4,8V

Tensiunea pe selector = 4,8V..

Tensiunea A+ =124V ar trebuie sa fie 130V??

Edited by SEBYKO_76