clony Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Am acest televizor la care se distorsioneaza culorile dupa cum se vede in pozele de mai jos. Am curatat panglicile T-con fara rezultat. Am deconectat cate o panglica pe rand(cu panglica din stanga deconecatata se vede jumate alb si cealalta jumatate cu imaginea ca in pozele de mai jos iar cu panglica din dreapta deconectata se vede jumate alb si cealalta jumate dungi orizontale de diferite culori care apar si dispar in spatele dungilor vazanduse o umbra a imagini). T-con echipat cu AS15, este posibil ca acest integrat sa produca acest defect? Defectul a aparut dupa ce tv a facut o plimbare pe bacheta din spate a masini. Link to comment
adydep Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Sigur e defect AS15,dar nu este asa usor de schimbat Link to comment
attilaa0 Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Eu nu sunt asa de sigur.Acest As15F sau G produce imagine albicioasa sau imagine cu culori negative.Aici eu cred panel defect. Link to comment
clony Posted December 10, 2015 Author Share Posted December 10, 2015 Are momente cand se vede normal, in functie de imagine si in special pe culorile inchise cum ar fi negru Link to comment
crmn1 Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 nu cred ca sa defectat as dupa ce sa plimbat cu masina mai ales pe bancheta din spate .cred ca a suferit o lovitura undeva spre display Link to comment
adydep Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Dumneata nici nu cunosti cum apare o imagine pe un display lovit.Se vede foarte clar din imaginea ce apare in poza ca display-ul nu este lovit.Defect este AS15-generator tensiuni gamma-integrat dificil de inlocuit de catre un incepator. Link to comment
clony Posted December 10, 2015 Author Share Posted December 10, 2015 Problema nu e la inlocuirea integratului ci la procurarea lui. Este cineva din Suceava pe aici pe forum care are un astfel de integrat? Link to comment
adydep Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Se gaseste la Miva...Alexandria si costa 9 Ron.Am cumparat acum 3sapt.si sunt bune.Varianta cu F. Link to comment
cipri_mury Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Sau aici dar e ceva mai scump http://olx.ro/oferta/as15-f-as15f-ID1daXw.html Link to comment
clony Posted December 14, 2015 Author Share Posted December 14, 2015 Am inlocuit AS15-G cu AS15-F dar acuma nu mai am imagine deloc. Am sonor pt cateva secudne si se aude un brum/poc in boxe si se restarteaza tv. Cateodata sm sonor cateodata doar se apridne pt cateva sec si nu am sonor deloc. Am pus inapoi AS15-G si am aceiasi manfiestare. Pareri? VGL-1.5v si VGH 0v. Link to comment
bobo Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 posibil scurt pe t-con la inlocurie as15. Link to comment
clony Posted December 14, 2015 Author Share Posted December 14, 2015 Defectul mentionat in primul post poate fi provocat de mainboard sau panel? Link to comment
Recommended Posts