MDshelll Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Care model merita sa cumpar? am nevoie pt subw. Link to comment
Dj_Dog Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 ai grija unde postezi data viitoare!!! Link to comment
bogdan_2006 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 extrem poti aduce si comentarii la afirmatia ta?adica de ce e mai bun hp15s fata de hp15? Link to comment
Extrem Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Sunt o gramada pe site !Daca esti asa curios, search !Pe scurt, parametrii. Link to comment
MDshelll Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Imi cer scuze nu am fost atent unde am postat. Link to comment
radue Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Nici unul nu e bun de subwoofer... Link to comment
Bogdi16 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Nici unul nu e bun de subwoofer...O mica complectare!In sensul in care vrei un subwofer adevarat...si nu un woofer! Link to comment
Kenwood_DJ Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 snake, subwoofer are 2 intelesuri . la altii... cand zici subwoofer, unii inteleg un singur difuzor intr=o cutie care ii facuta sa redea bas, acuma ca ii subbas sau bas ii partea a 2-a , iar profesionistii inteleg prin subwoofer o incinta care ii capabila sa redea subbas sub 60hz. iar sa sa obtii asa ceva, trebe un dif bun de 15" sau unu de 18", chiar daca ii mai slab.am auzit oameni sa zica la o cutie echipata cu un difuzor de 8", subwoofer :supz: care, cum :)in concluzie, Mdshell, ambele difuri is bune pt subwoofer ( vazut ca o incinta cu un sg dif, care reda bas). oricare dintre ele iti va reda bas intr-o incinta corespunzator acordata. Link to comment
Sharky Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 iar sa sa obtii asa ceva, trebe un dif bun de 15" sau unu de 18", chiar daca ii mai slab.Asta daca te referi la oferta de difuri de la PA.Exista difuzoare capabile sa coboare sub 50Hz si sunt mai mici de 15".La cat costa hp15w nu stiu ce sa iti recomand altceva. Bas scoate suficient, iar comparativ cu un sistem pt PC e mai bun.MDshelll : Ce pretentii ai? LA ce vrei sa il folosesti? Link to comment
Recommended Posts