Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hp15w sau Hp15S


Recommended Posts

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

snake, subwoofer are 2 intelesuri . :) la altii... cand zici subwoofer, unii inteleg un singur difuzor intr=o cutie care ii facuta sa redea bas, acuma ca ii subbas sau bas ii partea a 2-a :) , iar profesionistii inteleg prin subwoofer o incinta care ii capabila sa redea subbas :) sub 60hz. iar sa sa obtii asa ceva, trebe un dif bun de 15" sau unu de 18", chiar daca ii mai slab.am auzit oameni sa zica la o cutie echipata cu un difuzor de 8", subwoofer :supz: care, cum :)in concluzie, Mdshell, ambele difuri is bune pt subwoofer ( vazut ca o incinta cu un sg dif, care reda bas). oricare dintre ele iti va reda bas intr-o incinta corespunzator acordata.

Link to comment

iar sa sa obtii asa ceva, trebe un dif bun de 15" sau unu de 18", chiar daca ii mai slab.

Asta daca te referi la oferta de difuri de la PA.Exista difuzoare capabile sa coboare sub 50Hz si sunt mai mici de 15".La cat costa hp15w nu stiu ce sa iti recomand altceva. Bas scoate suficient, iar comparativ cu un sistem pt PC e mai bun.MDshelll : Ce pretentii ai? LA ce vrei sa il folosesti?
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines