Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apa Kangen sau apa vie H+OH


Postări Recomandate

Pai recititi - va postarea ... 70 % dintr - o cauza ... 20 % dintr - o cauza ... raman 10 % . TOT DECEDATI . La dvs . scapa prin chestii " alternative " ... in fine , nu stiu de ce ma bag ! Asa e cum ziceti dvs . ! ...

Pai o logica ar fi ca 10% scapa,din 100% bolnavi operati sau cu interventii cu risc de infectii nosocomiale, 70% mor dintr-o cauza directa , 20% dintr-o cauza indirecta...asta e

Raman 10% fie ca au zile sau fie ca apeleaza la metode alternative

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Nasol ... poate ne ajuta vreun coleg mai priceput cu " armetica " ... Vad ca ati revenit la TOTAL OPERATI ... din care " scapa " 10 % ... in fine !

Da pai explicam logic ca din 100% cu interventii /operati, mor 70% cert din infectii, 20% din erori si lipsa medicamente vitale, si raman cei 10% fericiti..

Probabil ca nu e clar, dar e macabru sa moara atatia intr-un sistem medical in 2015 sau in curand 2016 si pe timp de pace.

Da totul e nasol aici: .Apa, sanatatea, viata...

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Revin la discutia despre apa radioactiva cu un extras din articol:http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Sanatate/Apa+potabila+testata+radioactiv

Unul din zece cazuri de cancer pulmonar este provocat de radon, o substanţă radioactivă care se găseşte în apa potabilă. În 2013, Uniunea Europeană a emis o directivă prin care cerea monitorizarea acestui element, dar în România abia acum se discută un proiect în acest sens. Aceeaşi directivă impune şi controlul tritiului, o altă substanţă cu potenţial cancerigen. Ambele au fost identificate în apele din România în cantităţi peste nivelul de risc.

Radonul şi tritiul pot să curgă la robinet, tocmai de aceea Uniunea Europeană impune ţărilor membre să facă teste regulate. Limita maxim-admisă: 100 de becquereli pe litru.

Ruxandra Constantina, medic de familie:

Toate aceste substanțe radioactive au efecte devastatoare în timp, provoacă diferite afecţiuni printre care şi cancerul. Se spune că 80% din boli le bem.

 

 Intrebarea la care inca nu am gasit un raspuns clar, daca in apa potabila se regasesc aceste elemente radioactive in urma procesului de separare prin ionizarea apei potabile in apa vie si apa moarta si daca aceste elemente radioactive raman procesul este inutil. Imi pare rau sa-i dezamagesc pe toti cei care folosesc apa de la robinet pentru obtinerea apei vii prin efectul de piramida si inclusiv pe cei care se bazeza pe instalatiile acelea destul de scumpe dar alimentate de la reteaua publica

Probabil ca apa de izvor ramane principala resursa pentru procesul de ionizare.

 

Sau...

 

APA sărăcită în deuteriu (ASD) este rezultatul cercetărilor în domeniul separării izotopilor desfaşurate de-a lungul anilor de catre un colectiv de specialişti din cadrul INC-DTCI – ICSI Râmnicu Valcea. ASD este microbiologic pură, cu o concentraţie izotopică aflată sub concentraţia apei naturale. Procedeul de obţinere constă în distilarea continuă sub vid a apei naturale pe coloane de separare de înaltă performanţă.

 

Cercetările efectuate de institute specializate din ţară şi străinatate au evidenţiat efecte bioactive de necontestat ale ASD asupra viului: creşterea reactivităţii vasculare, stimularea imunităţii, creşterea rezistenţei animalelor la doze de radiaţii subletale şi letale, remisia liniilor celulare tumorale şi a afecţiunilor dermatologice. Procedeul și instalația de obținere a apei sărăcite în deuteriu au fost medaliate cu aur la Salonul de Inventică de la Bruxelles, inventatori: Ştefănescu Ioan şi Titescu Gheorghe. Invenția se referă la procesul și instalația de obținere a apei sărăcite în deuteriu prin distilare izotopică continuă în prezența a minim 100 de talere cu o eficiență de 8 talere pe metru, produs de uz alimentar. APA vie e îmbuteliată tot în cadrul Institutului din Râmnicu Vâlcea. Sortimentul aflat pe piata se numeste Qlarivia.

Posted Image


Înainte de a se multiplica, celulele canceroase analizează concentraţia de deuteriu (izotop al hidrogenului cu număr de masă 2) din APA interstiţială. Dacă deuteriul este prezent într-un procent mare, atunci celula canceroasă se multiplică. Dacă deuteriul este absent, atunci celula moare şi tumorile canceroase sunt eliminate. În Institutul Oncologic de la Timişoara s-au făcut studii şi s-a observat că APA vie poate prelungi viaţa unui bolnav de cancer în medie cu doi ani. În România, a fost folosită doar în anumite spitale mai importante din cauza costurilor mari. Dar de APA vie au devenit interesate alte ţări. Ungaria şi Japonia cumpără de câţiva ani 130 de tone de apă vie. În prezent, e folosită la tratarea pacienţilor în clinici din Ungaria, Japonia, SUA, Germania şi în România. Potrivit conducerii institutului, APA sărăcită în deuteriu ar avea proprietăţi curative în bolile de piele, ale stomacului, asigură o protecţie contra virusurilor de orice fel, scade nivelul colesterolului, ajută la vindecarea unor forme de cancer şi are un efect benefic asupra duratei de viaţă. Pur şi simplu, se face o cură cu aceasta apă, se bea la fel ca o apă de masă obişnuită.

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Sa inteleg ca e cazul sa termin proiectul de detector cu tubul Geiger de l-am cumparat din Ucraina ...

Lasand gluma de-o parte, nu contest ca lumea in care traim este foarte poluata.

 

Nu stim ce mancam, nu stim ce bem.

Cu accentul pe "nu stim". 

Faptul ca un studiu spune ca sunt nori pe cer nu inseamna ca si vor fi maine nori pe cer. 

 

Sa devenim constienti de lumea in care traim si sa devenim constienti de viata pe care o traim. In acest fel ne vom interesa, fara a deveni obsedati de ultima gogorita media sau de ultima informatie "cutremuratoare".

 

Este bine sa fie atrasa atentia asupra apei, care cu putina cheltuiala se poate transforma in "apa vie", adica sanatoasa, prin procedee aflate la indemana oricui care dispune de cca 1000 ... 1300 lei de investit intr-o instalatie de filtrare si pe urma remineralizare a apei.

Am baut apa de la chiuveta tratata in acest fel si iti da senzatia (daca o mai si racesti putin la frigider) ca este apa de munte.

 

De radioactivitate nu scapi. Ca vine de la Fukushima (ce s-a lasat tacerea in timp ce ne iradiaza pe nestiute) sau din muntii patriei ...

Macar radonul are timpul de injumatatire de 3.8 zile asa ca daca astepti ai sanse sa scapi :)

Link spre comentariu

Ma refer la apa naturala (de izvor) cum e cea extrasa din panza freatica locala, de exemplu izvoarele facute de primarie in fiecare cartier Pitestean, nu cred ca ar avea o radioactivitate peste medie; deci pot sluji scopului de obtinere apa Kangen.

Apa potabila de la robinet mai are in componenta si metale grele (+cele radioactive) se da exact provenienta acestora in presa, cel putin articolele expuse asta spun.

http://www.watermag.ro/blog/despre-metalele-grele-si-efectul-lor-asupra-sanatatii/

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Fukushima e prea departe . Serios vorbind . Se " dilueaza " pana aici . Mare parte din poluarea radioactiva s - a produs cand s - a folosit apa de mare  in circuit DESCHIS pentru spalarea si racirea preventiva a reactorului . Adica ce n - a intrat in pamant ( putina , ca e beton pe jos ... ) a ajuns inapoi in mare ( multa ... ) . Dar ... exista si un dar . In apa oceanului , substantele radioactive se dilueaza . Prin circulatia curentilor , valuri , prin decantare etc . In anii ' 50 , ' 60 au fost explozii subacvatice de zeci de megatone ... nu sant urme de radioactivitate . Zona puternic radioactiva e in marea Kara ... si in preajma Novaia Zemlia ... din motivul ca acolo au scufundat sovieticii oarece reactoare nucleare de pe submarinele casate ... vorbim de focar permanent , si de alta anvergura . Nu prea se  aventureaza nimeni pe acolo ... In fine ... reziduurile radioactive de la Valea Calugareasca de la mine ... au fost inglobate cu frenezie in constructia celebrilor boltari ... pana s - a prins lumea ... dar sute de constructii au ramas .

Editat de gauss
Link spre comentariu

""Cine stie ce s-o fi intamplat pe la reactorul nuclear de la Mioveni (IRNE). Am avut colegi ai caror parinti lucrau acolo. Cand era pornit acel reactor, producea energie (pentru o perioada scurta de timp) echivalenta a jumatate din productia nationala de energie la acel moment.""

 

Realizezi ca tocmai ai desconspirat reactorul nuclear Megabengos care alimenta laserul pentru topit tancuri model LPTT56??? Si va mai mirati ca picati la bac pe capete!

Link spre comentariu

 Cu siguranta e ceva foarte serios in povestile cu apa vie-apa moarta, ganditi-va ca in anul 1900 daca ai fi spus unui chimist ceva de genul: "distiland apa obisnuita de mii de ori, obtii o apa purificata cu care poti face scrum un mare oras", ti-ar fi spus ca esti idiot/nebun, ori, printr-un asemenea procedeu, distilarea fractionata a apei se obtine apa grea, utilizata ca moderator la producerea plutoniului, care a "dizolvat" orasul Nagasaki. Deocamdata stim prea putine despre ce este de fapt apa, si nu avem aproape nici o tehnologie ca sa-i controlam proprietatile fizice dupa vointa.

Link spre comentariu

Ma uitam pe un curs despre Radioactivitate, e foarte vast http://enviro.ubbcluj.ro/studenti/cursuri%20suport/RADIOACTIVITATEA%20MEDIULUI%20SUPORT%20DE%20CURS.pdf

Sper sa-l citesc in doua zile... :rade:

Apropo de cele mai periculoase zone radioactive pe glob am gasit un link :http://www.ziare.com/mediu/energia-nucleara/cele-mai-periculoase-locuri-radioactive-de-pe-planeta-1121932

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Radiation Dose Chart:

http://www.ans.org/pi/resources/dosechart/?gclid=Cj0KEQiA-ZSzBRDp3ITHm5KO_JYBEiQA1JjHHEeDsQMzqRPm_Fa-GzV6z5u9GbbnWVtZq0U6U0jqR5gaAqfp8P8HAQ

un rezultat aproximativ, depinde ce selectezi pe site

Your Estimated Annual Radiation Dose:

332.12 mrem >>3.3212mSv

1 mSv (millisievert) = 100 mrem

 

Privitul la TV cu tub CRT >> te iradiaza cu 1mrem

Fumatul 1/2 pachet pe zi >> te iradiaza cu 18mrem

Daca calatoresti cu avionul >>te iradiaza cu 0,5mrem/Ora de zbor

:nas:

Cand e vorba de apa si mancare sunt déjà pre-selectate la 40mrem, nu prea e in regula, e clar ca acolo sunt probleme.

Si din aer doar 200mrem, eu cred ca avem mult mai mult...https://www.rt.com/news/271081-chernobyl-wildfire-radiation-ukraine/

In concluzie site-ul este facut ca sa te linisteasca...

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări