Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apa Kangen sau apa vie H+OH


Postări Recomandate

Deschid acest topic pentru dezbateri pe aceasta tema "APA KANGEN este apa vie"

 

 

Formula moleculara a apei KANGEN este H-OH, ceea ce inseamna ca APA KANGEN este apa vie. APA KANGEN spala toxinele si neutralizeaza acizii din corp. APA KANGEN este un puternic antioxidant, poate mai puternic decat vitaminele, deoarece contine hidrogen activ care produce cantitati mari de electroni in corpul nostru.

Posted Image

https://www.youtube.com/watch?v=pRBfNw7UkjQ

https://www.youtube.com/watch?v=MOdl5RqF4_c

Exista mai multe metode de obtinere. Aici este prezentata varianta bazata pe o instalatie de ionizare alimentata de un redresor 220V~CA/220V-CC.

Vasul principal trebuie sa fie din sticla cat mai groasa posibil deoarece in cursul procesului apa poate ajunge la punctul de fierbere. Acest lucru insa poate fi evitat scazand tensiunea de alimentare. Practic, instalatia poate fi alimentata si la tensiuni continue mai mici, de 50 sau 24 V numai ca astfel durata timpului in care apa va fi disociata se prelungeste. Vasul secundar este dintr-un material semi-impermeabil si trebuie mentinut in permanenta foarte curat. Capacul poate fi din orice material izolator. In principiu, electrozii trebuie sa fie facuti din metale rezistente la coroziune cum ar fi aurul, platina, titanul, dar se poate folosi si aluminiu. Aluminiul insa nu este atat de rezistent la coroziune si mai apar si unii produsi secundari. Nu se recomanda utilizarea otelului inoxidabil decat daca este din categoria celor inalt aliate, cu procente ridicate de crom si titan. Altfel in timpul procesului, fierul din aliaj se descompune, iar apa se coloreazain rosu maroniu din cauza oxizilor de fier. Se procedeaza astfel:

1) Atat vasul principal cat si cel secundar se umplu cu apa. In ambele vase apa trebuie sa fie la acelasi nivel. Vasul secundar nu trebuie sa fie umplut decat pe jumatate, cel mult trei sferturi, pentru ca in timpul procesului nivelul apei de aici creste.

2) Se introduc electrozii in vase (electrodul negativ in vasul principal, iar cel pozitiv in vasul secundar).

3) Se alimenteaza instalatia si se lasa in functiune timp de 5 – 7 minute.

4) Se opreste alimentarea instalatiei si se scot electrozii. Vasul secundar se scoate, iar apa din acesta se varsa intr-un alt vas (aceasta este apa moarta).

5) Vasul secundar se umple din nou cu apa si se introduce in vasul principal (atentie la nivelul apei cf. punctului 1).

6) Se reintroduc electrozii si se alimenteaza din nou instalatia. Procedura trebuie repetata pana cand pH-ul apei ramase in vasul principal (apa vie) atinge o valoare optima(adica intre 10 si 12). In timpul procesului apar insa si diversi produsi secundari (saruri, oxizi), dar acestia nu sunt daunatori si oricum, prin electroliza ei se decanteaza, iar prin filtrarea ulterioara a apelor obtinute sunt in totalitate eliminati.

Posted Image
Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Aparatul cu pricina este folosit in cadrul unui proiect în curs de brevetare , ce are ca scop producerea unei ape ( se mai adauga anumite componente , deocamdata secrete , care se bazează pe efectul de memorie a apei ) care intentioneaza să echilibreze orice organism viu , înlăturând ieftin și neinvaziv majoritatea bolilor ...E de înțeles orice suspiciune , mai ales ca variantele popularizate în mass media suferă de câteva mici erori " voite " .Și eu sunt curios , aștept brevetarea și o sa revin cu detalii .

Link spre comentariu

În poveştile populare sînt descrise procedeele de folosire a apei ''vii'' şi a celei ''moarte'', doar nu se explică obţinerea lor, în antichitate şi evul mediu erau cava banal, cum e fierberea ceaiului. Nimic nou în istoria umanităţii, doar capitalism neruşinat.

În revista Formula AS am citit acum nişte ani cum se obţin şi cum se folosesc ambele ape, nu doar una singură exclusiv, asta duce la alte dezechilibre. De exemplu, anumite bube trebuie omorîte întîi cu apa moartă şi apoi locul se reface cu apă vie. Deci atenţie la intoxicările propagandistice, absolut similare cu cele din industria farmaceutică, cosmetică...

...........

Mai era o pseudoteorie cum că sub acţiunea razelor solare şi a altor factori poluanţi, apa din prezent conţine mai multă apă grea decît cea din antichitate şi că d-aia oamenii actuali nu mai trăiesc cît trăiau patriarhii din scrierile mincinoase. Probabil că se aplică şi în cazul dinozaurilor. :)

https://ro.wikipedia.org/wiki/Apa_cu_con%C8%9Binut_redus_de_deuteriu

Editat de zal
Link spre comentariu

Unii o dau în pseudoștiință , după bunul simț mioritic ... Datorită lipsei de cunoștințe multidisciplinare de specialitate , acesti " pseudocunoscatori " nu pot accepta ceva ce nu cunosc .Din nefericire , nici cei care au habar nu știu la ce să se aștepte , dar speră ca identificarea soluției miraculoase va rezolva problemele de sănătate ale omenirii .Există , în mod dovedit , ca această soluție miraculoasă există , în izvoarele fluviului Gange , in izvoarele unui fluviu din Urali și în albia unui fost izvor , în prezent aflat sub la cu de acumulare Vidraru .Calitățile terapeutice sunt confirmate medical , dar cele trei soluții cunoscute au însușiri chimice total diferite , ceea ce mărește suspansul .Sunt doar câteva însușiri comune , cum ar fi pH-ul peste 8,5 și o anumită structură moleculară , sau substanțele chimice ce se definesc ca reziduu solid , conform analizei savanților sovietici din anii '60 .Aștept confirmarea medicală a brevetului , deoarece în lipsa acestuia , produsul este " apă chioară " la propriu , având efectele similare cu apa de ploaie :) . Sau cu praful în ochi etc . Adică efectul " placebo " .PS : acele studii sovietice nu erau publice .Erau studii serioase , destinate însănătoșirii cu orice preț celor aflați la conducerea PCUS .

Link spre comentariu

Sper sa nu fiu " off topic" .

Din cate stiu exista si izvoare cu astfel de apa. Oare nu este mai simplu sa o imbuteliem acolo.

In tinerete am incercat sa gasesc un astfel de izvor si sa pornesc o mica afacere. M-am documentat,

exista o multime de carti unde aceste izvoare sunt atestate documentar. Ele exista si in literatura

populara, asa numita literatura vorbita, unde s-a transmis din generatie in generatie dovezile incontestabile ale

existentei acestor izvoare de sanatate.

Totusi m-am blocat, cel mai aproape a fost cand am mers pe urmele lui Harap Alb. Sunt si alte referinte dar sunt destul de ambigue si mai ales ca se refera la Zmei, personaje cam negative si pe care nu le-am putut identifica.

Editat de Fulgerik
Link spre comentariu

Sper sa nu supar pe nimeni, mai ales pe moderatori(moderator).

Cind sotia a fost diagnosticata cu cancer la sin in 1996, era in mare voga Formula AS. Ca oricine, care primeste  vesti devasatoare despre starea de sanatate a lui, sau al vreunui membru al familiei, se agata ca ''inecatul de pai'', de orice,in speranta ca problema va putea fi rezolvata. Bine inteles ca am mers cu toata convingerea inspre cei mai in masura sa poata rezolva problema de sanatate,medicii. Acolo(la clinica) auzi tot felul de povesti,de tratamente,ceaiuri miraculoase,tratamente cu te miri ce, asa zisi vindecatori,care iti garantau ca te vei face bine, daca vei urma cu strictete tratamentul lor. Sotia, devastata, la aflarea diagnosticului, ma rugat sa incercam(dupa externare si incheierea tratamentului recomandat de medici) si altceva decit tratamentul administrat la Clinica de oncologie Cluj. Nu va puteti inchipui pe unde am umblat si la citi  ''vindecatori'' am apelat. Am fost la ''renumitele'' laboratoare Favisan din Lugoj,la sotii Eltes din Oradea, la unul Pop din Cluj care recomanda tratamentul cu ''marul lupului'',o planta de care nu am mai auzit pina atunci si de care am auzit ca ar fi chiar toxica pentru om,la cineva din Bucuresti,Popa (parca), la homeopati, la biserici, manastiri, popi,calugari,etc,etc. Ce vreau sa va spun, e ca toate  au costat o groaza de bani ,iar rezultatul a fost ''0''. Nu mi-a parut rau de faptul ca am incercat si altceva sau de banii dati, pentru ca am considerat ca e de datoria mea sa fac tot ce e omeneste posibil,  pentru a-mi salva sotia. Ce m-a daranjat cel mai tare,a fost, ca cei la care am apelat,imi garantau ca sotia o sa se vindece. Bine inteles ca nu a fost asa,sotia decedind dupa aproape 8 ani. Daca as fi renuntat la experienta si sfaturile medicilor,sotia ar fi decedat in scurt timp dupa aflarea diagnosticului. Dupa sfirsitul tragic al sotiei,m-am jurat sa nu mai aplec urechea la toti(exceptind medicii),cei care-ti garanteaza vindecarea de o boala care atunci,in anii aceia,era incurabila. Singurii, care pot cu adevarat sa-ti salveze viata, sint medicii. Daca nici ei nu pot ,inseamna ca nimeni nu poate. De aceea sint extrem de reticent cind e vorba de ''vindecari'' datorate unor ''cure si tratamente miraculoase''. Asta-i parerea mea,la care nu sint dispus sa renunt,indiferent cu ce argumente vin unii sau altii.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

HHO, H-OH şi H20 reprezintă unul şi acelaşi lucru: apă. În caz că nu ştiaţi, apa pură (adică apă demineralizată) face mai mult rău decît bine, fiindcă diluează mineralele necesare corpului. Apa pe care o bem e o soluţie de săruri şi minerale, motiv din care o apă luată din izvor ţine mai bine de sete decît apa luată din altul. Aţi băut vreunul apă distilată ca să vedeţi cam cît ţine de sete? Corpul ştie mai bine ca noi ce-i trebuie, ascultaţi-l.

 

Spre sănătatea voastră şi a celor dragi, NU vă mai amăgiţi cu tot felul de articole obscure şi clipuri dubioase!

Link spre comentariu

Procedura trebuie repetata pana cand pH-ul apei ramase in vasul principal (apa vie) atinge o valoare optima(adica intre 10 si 12)

 

La valorile indicate de pH "apa vie" rezultata se incadreaza pe undeva intre sapunuri alcaline si hipocloritul de sodiu (care se foloseste ca dezinfectant de toalete)

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări