Guest zamorxe Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Am nevoi de un circuit care sa imi faca trecerea de la stereo la mono pt intrarea intrun amplif de subwoofer. Va multumesc mult datimi explicati asa mai pt incepatori :supz: Link to comment
zal Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Nu ai nevoie de asa ceva decit daca iti trebuie filtru propriuzis, scheme de filtre ptr. sub se gasesc pe aici, trebuie sa cauti pe forum. Link to comment
Guest zamorxe Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 aha ca mi-am luat Kitul asta http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... cts_id=172 si are filtrul incorporat, da la intrare am intrare simpla mono. Daca nu am nevoie de seaceva ce ar fi indicat sa conecte left-ul sau righ-ul desi cred ca nu are importanta Link to comment
zal Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Banuiesc ca vrei sa-ti adaugi la jucaria care-ti cinta acel amplif + subul si sa obtii un bas mai puternic.Ca sa nu te complici, poti baga semnal de pe oricare din cele 2 canale pentru ca, in general, la frecvente joase semnalul e identic in ambele canale (aproape mono), separatia celor 2 canale apare cam de la 200Hz in sus. Daca bagi amindoua canalele pe mufa amplifului de sub ai sa faci mono si celelalte amplifuri.Daca ai un amplificator stereo ''de casa'', poti sa folosesti fara nici o problema iesirile de inregistrare, legate chiar mono, ca sa bagi semnal in ampliful de sub. Link to comment
Guest zamorxe Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Mersi tare mult :smt003 aleg varianta cea simpla ca oricum frecventa de taiere a amplifului ii la 160Hz . tnx :smt109 Link to comment
Recommended Posts