Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Innohit it19855wt

Sir john red

Recommended Posts

Acest televizor este echipat cu sursa 17ips15-4 v.2.Ecranul se lumineaza, dar nu apare imaginea.Sunet are doar pe AV. probat cu semnal pe mufa euroscart. Am gasit schema pentru sursa, dar nu corespunde cu cea din tv,in sensul ca lipsesc citeva piese de pe cablaj, cum ar fi q801,c834,r845 etc,implicit lipsind si tens.de 33v ce duce la cupla pl803 pinul 13. Poate este o varianta modificata, fata de schema gasita!!??Rog daca are cineva schema acestui tv,Ce tensiuni pot masura pe pinii de la cupla pl803?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sir john red

4

• iuliantv

1

• leoncris

1

• Florinel TV

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Acest televizor este echipat cu sursa 17ips15-4 v.2.Ecranul se lumineaza, dar nu apare imaginea.Sunet are doar pe AV. probat cu semnal pe mufa euroscart. Am gasit schema pentru sursa, dar nu corespunde cu cea din tv,in sensul ca lipsesc citeva piese de pe cablaj, cum ar fi q801,c834,r845 etc,implicit lipsind si tens.de 33v ce duce la cupla pl803 pinul 13. Poate este o varianta modificata, fata de schema gasita!!??Rog daca are cineva schema acestui tv,Ce tensiuni pot masura pe pinii de la cupla pl803?

pai cod placa digitala ?acolo e buba nu in sursa zic eu

,,verificati daca se alimenteaza teconul,

Edited by iuliantv

aceste tensiuni sunt pe sursa 17ips15-4 v2 am si eu un tv functional si am masurat tensiunile piesele alea sunt de pe sursa sau de pe mb 

1  rosu minus                            20 rosu        minus

2  alb             10,79v                 19 alb          minus

3  negru         0,002v                18 negru     minus 

4  albastru      3,15v                  17 albastru minus

5  galben        0,48v                   16 galben  minus

6  verde         12,30v                 15 verde 11,38v

7  portocaliu   5v                        14 portocaliu pulsatoare intre 2v si 0v

8  rosu           12,38v                  13  rosu     12,38v

9  nc                                         12 alb      5v

10 nc                                         11 negru 5v

Multumesc Florin,am masurat tens. pe conectorul pl803 si sunt bune,exceptie facand pin 14(pulsatorie intre 2v si 0v)care este 0v.In schema pe pin 2 tuner tdtc-g101d sunt 33v iar eu am doar 5v.Nu-mi dau seama de unde vin si cum se formeaza acei 33v!!Orice idee este binevenita.