Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

IC sursa programator masina spalat

stefank

Recommended Posts

Buna ziua , am primit la reparat un programator de masina de spalat Zanussi in care cineva a schimbat integratul sursa comutatie dar cum : nu a gasit unul exact la fel doar unul la care ca sa se potriveasca pinii a trebuit sa-i dea peste cap , adica asa s-a potrivit doar ca era cu burta in sus . Integratul original nu mai este , cel carpit este un LNK305GN . Din circuitul integratului original descifrez : pinii 1 si 2 sint circuite de comanda , pinul 3 lipsa ( nu este nici gaura , de asta a dat peste cap pinii ca asa s-a potrivit ) , pinul 4 300 volti , pinii 5 6 7 8 sint masa . Modulul are codul 302302117176 , FILIN 001 SP2.908.137 LED EN 1200RPM . Daca ati avut la reparat asa ceva va rog sa-mi dati modelul integratului original , multumesc .

L.E. : dupa configuratia piniilor ( pin 3 lipsa ) am gasit ca ar fi din seria TNY2XX , daca e asa care mai exact si ce terminatie ?

Edited by stefank
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stefank

3

• yokoono

2

Popular Days

Top Posters In This Topic

Adevarat. Cele cu pinul lipsa este controller pwm TNY. Aveti mai jos un pdf. Diferenta intre ele este puterea disipata. Luati-l pe cel mai "tare".

TNY266P.pdf

Edited by yokoono

multumesc , se poate pune din seria TNY26X sau si din seria TNY27X ? ca vad ca nu sint cuprinse in acelasi datasheet , difera ceva la astea ?

Cei din seria 27x, 28x au pinii dispusi diferit fata de seria 26x. Am vrut sa pun fisierul dar este prea mare. Gasiti usor pdf-ul pe google.