Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tarusi anti-cartita.


Recommended Posts

Chiar dacă pe moment au un anume efect, intervine obișnuința animalului cu aparatul. Același lucru a fost observat și la părinți, au cumpărat două ,,Pest repeller,, contra șoarecilor, pe care le-au montat în pătul. În primele zile după montare nici muștele nu mai zburau prin zonă, după câteva săptămâni însă, foamea a învins frica (sau stresul provocat de aparat) și șoarecii au început să ciupească iar din porumb....

Link to comment

Prastii.Am avut ocazia sa desfac asa ceva adus de un coleg care cumparase doua.La unul din ele a zis ca scosese cartita pamantul langa el.In esenta au un motoras cu  un excentric montat pe ax, alimentat din doua baterii printr-un temporizator.La un anumit interval motorasul porneste cateva sec. si tarusul vibreaza.

Edited by loleksibolek
Link to comment

Eu am primit 2 tarusi din acestia de la matusa mea, merg cu 2 baterii mari si din cauza ca sunt scumpe a facut upgrade la tarusi cu panou solar, desi tin bateriile juma de vara. Vad ca nu au motoras, au o cutiuta in ea care tiuie, probabil cu ceva electromagnet. Matusa zice ca sunt buni, nu-i mai mananca melcii salata. :)). Eu am pus pe camionul meu, pe la sasiu, ca sta degeaba de la sfarsitul verii pana in primavara pt ca ma ocup de apicultura, sper astfel sa nu imi roada soarecii cablurile cum au mai patit unii oameni, sta in garaj.

Edited by ionescu liviu
Link to comment

  Nu irositi banii pe produse de genul. Vecinul si-a cumparat din Lidl, are vibratii + ultrasunete sau ceva de genul, efecte nu prea are. Eu am gasit in Dedeman clupse mecanice care se introduc in gaura facuta de cartita, efectul este garantat. De cate ori au scos pamant si am instalat clupsele am prins daunatorii, in numar de vre-o 8 bucati din vara pana acum. In primavara eram disperat, nu mai stiam ce sa fac, am incercat cu pastile, cu ceva lichide speciale pt alungare, am suflat sulf in galerii.......pana m-am saturat ......toata curtea era plina de musuroaie. Asa cum am spus, efectul acestor clupse e garantat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines