Guest george iosif Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 satut zilele trecute am incercat sa imi pun un subwoofer mai mare la home cinema si din greseala am atins firele ....acum se aprinde si se inchide ...pls help Link to comment
naetv Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 posibil final ars si intra in protectie fara ceva masuratori , cam greu - daca va pricepeti defacut si verificat tensiuni si finalii , in special cel de subwoofer , altfel apelati la cineva de meserie Link to comment
adydep Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 (edited) La atingerea firelor sigur s-a produs scurtcircuit si s-a ars finalul Cu riscul de a primi observatii de la alti colegi, va recomand: daca nu va pricepeti, duceti-l la sectie(de reparatii)...daca nu demontati-l,si vom incerca sa va ajutam Edited November 30, 2015 by Andrei Tabacaru Link to comment
surubarila Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 http://elektrotanya.com/sharp_sd-at1000.pdf/download.html Schema aici. Link to comment
naetv Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 La atingerea firelor sigur s-a produs scurtcircuit si s-a ars finalul (sau finalele,daca este etaj in punte). Cu riscul de a primi observatii de la alti colegi, va recomand: daca nu va pricepeti, duceti-l la sectie(de reparatii)...daca nu demontati-l,si vom incerca sa va ajutam in mare parte , la subwoofer , sint finali care si daca sint in punte sint in aceeasi capsula - si eventual si schema http://elektrotanya.com/sharp_sd-at1000.pdf/download.html si asta cu sectia - eu stiam de centru , de service , de sectie(de reparatii) nu prea am auzit asta asa , sa nu fii dezamagit " Cu riscul de a primi observatii de la alti colegi " Link to comment
adydep Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Finalul corespunzator subwoofer este ICA 202 de tip SLA5515M,si este in clasa D Link to comment
Recommended Posts