Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

home cinema SHARP SD-AT1000

Guest george iosif

Recommended Posts

Guest george iosif

satut zilele trecute am incercat sa imi pun un subwoofer mai mare la home cinema si din greseala am atins firele ....acum se aprinde si se inchide ...pls help 

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• naetv

2

• adydep

2

• surubarila

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

posibil final ars si intra in protectie

fara ceva masuratori , cam greu - daca va pricepeti  defacut si verificat tensiuni si finalii , in special cel de subwoofer , altfel apelati la cineva de meserie

La atingerea firelor sigur s-a produs scurtcircuit si s-a ars finalul :mort

Cu riscul de a primi observatii de la alti colegi, va recomand:  daca nu va pricepeti, duceti-l la sectie(de reparatii)...daca nu demontati-l,si  vom incerca sa va ajutam  :ewryt45w

Edited by Andrei Tabacaru

La atingerea firelor sigur s-a produs scurtcircuit si s-a ars finalul :mort (sau finalele,daca este etaj in punte).

Cu riscul de a primi observatii de la alti colegi, va recomand:  daca nu va pricepeti, duceti-l la sectie(de reparatii)...daca nu demontati-l,si  vom incerca sa va ajutam  :ewryt45w

in mare parte , la subwoofer , sint finali care si daca sint in punte sint in aceeasi capsula - si eventual si schema http://elektrotanya.com/sharp_sd-at1000.pdf/download.html

si asta cu sectia - eu stiam de centru , de service , de sectie(de reparatii) nu prea am auzit

asta asa , sa nu fii dezamagit " Cu riscul de a primi observatii de la alti colegi "