Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine imi da o schema de preamp simpla

Tomsa Cosmin

Recommended Posts

Doresc o schema pentru un preamp simplu pentru o iesire pentru subwoofer de  masina

Doresc sa pun muzica da la un mp4 si nu stiu daca are iesire suficenta de intrare

Ma puteti ajuta cu o schema simpla de peampl?

Din punctul asta de vedera ai dreptate,din ce am vazut prin topicele tale m.am gandit ca e mai usor sa dai 40 lei pe un lucru bine facut de altul,ca de tine mai greu.

Din punctul asta de vedera ai dreptate,din ce am vazut prin topicele tale m.am gandit ca e mai usor sa dai 40 lei pe un lucru bine facut de altul,ca de tine mai greu.

Pai poatee vreau sa invat si eu :rade:  :26

... ai aparat de măsură şi letcon plus fludor?ştii să faci un cablaj, şi ai cu ce?dacă poţi spune "da" fără să minţi la ambele întrebări, chiar că e vorba doar de "recomandare"...alege ceva care să fie realizabil de tine, nu cine ştie ce "mare inginerie" ultrastufoasă care foloseşte cine ştie ce "gândăcei" smd superscumpi, şi bagă cărbuni.

... ai aparat de măsură şi letcon plus fludor?ştii să faci un cablaj, şi ai cu ce?dacă poţi spune "da" fără să minţi la ambele întrebări, chiar că e vorba doar de "recomandare"...alege ceva care să fie realizabil de tine, nu cine ştie ce "mare inginerie" ultrastufoasă care foloseşte cine ştie ce "gândăcei" smd superscumpi, şi bagă cărbuni.

:nerv Da am si aparat de masura si doua letconuri.Cablajele le fac cu imprimanta sau daca sunt mai simple le desenez cu markerul 

Doream doar un amplificator mai simplu care stiu ca si functioneaza si este testat de unii...sunt pe internet o groaza dar poate unul e mult mai usor si mai ieftin decat altul :84

Ai încercat totuși să dai semnal direct din MP4 ? Fiindcă subwoofer-ul are posibilitatea de reglaj al nivelului de semnal pe intrare și e foarte posibil să nu trebuiască să te complici....

Ai încercat totuși să dai semnal direct din MP4 ? Fiindcă subwoofer-ul are posibilitatea de reglaj al nivelului de semnal pe intrare și e foarte posibil să nu trebuiască să te complici....

Unui prieten trebuie sa-i fac ,am sa-i spun sa incerce sa vada daca are nevoie,plus ca nici nu stiu ce amplificator are