florindepenatorul Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Buna seara, Va rog daca are cineva acest driver, v-as ruga sa mi-l dati si mie. Multumesc Link to comment
belasajgo Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Dispozitivul Siemens Gigaset SE361WLAN este un router, deci nu are nevoie de driver, conexiunea cu calculatorul se realizeaza prin cablu de retea sau prin Wi-Fi. Dar router-ul trebuie configurat inainte de utilizare. Pentru a accesa interfata web pentru configurare, trebuie sa accesezi adresa 192.168.2.1 din browser. Parola implicita este "admin". In cazul in care router-ul a fost deja configurat de altcineva si nu corespunde adresa interfetei web sau parola, poti reseta router-ul apasand butonul Reset din spatele router-ului pentru minim 5 secunde (se apasa cu un ac). Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Cred ca pe cd-ul pe care il stiti dvs....are numai manualul de utilizare in mai multe limbi.....eu unul nu cred ca are vreun driver pe acest cd-u.... Avea si driver...dar numai daca era un modem cu port usb... Link to comment
belasajgo Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Am cautat pe internet informatii despre ce este pe CD-ul cu care vine router-ul, in afara de manualul in format electronic mai este doar o aplicatie pentru schimbarea limbii interfetei web a router-ului. In rest nimic altceva, nici macar utilitar de configurare ce au alte routere nu este la acest model pe CD. Configurarea se poate face doar prin interfata web. Link to comment
Recommended Posts