Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft desen tehnic

AlpHso

Recommended Posts

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MifTy

2

• AlpHso

2

• ionut20

1

• Blind

1

Top Posters In This Topic

Depinde ce anume doresti sa desenezi.Autocadul stie si 3d (2007 are imbunatatit f mult 3d-ul fata de celelalte versiuni)-nemestek all plan-arhicad....(foarte bun pentru relevee din cate imi spunea cineva care e la civile)

Autocadul are sisteme de coordonate 2D si 3D chiar daca nu este 2007 trebuie doar ales sistemul axelor xyz pentru 3D(parca ... dreapta , sus si spre utilizator) :smt006

@Blind: Nemetschek Allplan/Allplot... aşa se numeşte...

despre arhicad nu spun nimic, că e cam prima oară când aud de el...

desen tehnic de construcţii...

AlpHso ar fi bine să precizezi ce anume desen tehnic te interesează...

Autocad e oarecum de utilizare generală, iar Allplan e mai înclinat spre desenul tehnic de construcţii

blackthorium, Catia e pentru modelare 3D...

Vasile, alea 3 sunt de desen artistic :d. mă rog, poţi face şi desen tehnic în Corel, dar nici ăsta nu e specializat pe aşa ceva... iar cu celelalte două nici nu se pune problema...

vreau un program 2d in care sa fac planuri simple de ex pt proiectarea unei cutii pt un amplificator, dimensiunile lui in functie de componente...

vreau un program 2d in care sa fac planuri simple de ex pt proiectarea unei cutii pt un amplificator, dimensiunile lui in functie de componente...

Autocad

Ms Paint :d

sună a mişto, dar nu prea e!!!...eu însumi prefer să fac scheme (nu foarte complicate) în paint... majoritatea celor puse de mine (nu pdf-uri) cu el au fost făcute...mai nou, a apărut un paint .NET... mie mi se pare greoi şi complicat.este free, cere să aveţi .NET instalat, încercaţi-l... poate vouă vă place...
  • 2 weeks later...